Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Zicon asiakasomistajajoukkue kohtaa Hakan edustuksen

Pirkanmaan Osuuskaupan asiakasomistajajoukkue ja FC Hakan edustus kohtaavat ystävyysottelussa Valkeakosken Tehtaan kentällä lauantaina 15.6.2013 klo 13. Ottelussa pelataan 2 x 30 minuuttia. Palkintojenjaon jälkeen Hakan pelaajat jakavat nimikirjoituksia ja klo 15 Marco Matrone vetää treenit kaikille innokkaille futiksenpelaajille.

Pelaajaksi halunneet ilmoittautuivat Pirkanmaan Osuuskaupan Facebook-sovelluksessa ja keräsivät itselleen kannatusääniä. Jokainen esitti perustelut siitä, miksi juuri hänet pitäisi valita joukkueeseen. Lauantaina kentällä nähdään monipuolinen joukko toistaan innokkaampia pelaajia. Ari ”Zico” Hjelm rakentaa parhaillaan pelistrategiaa – kuka pelaa mitäkin paikkaa. Asiakasomistajajoukkue kokoontuu ennen ottelua treenaamaan ja hiomaan taktiikkaa.

Osuuskauppa ja FC Haka ovat ideoineet yhteistyötään eteenpäin. Paikallisena yrityksenä Pirkanmaan Osuuskauppa tukee toimialueensa harrastustoimintaa, jossa lapset ja nuoret ovat tärkeänä kohderyhmänä.

– Toivottavasti ottelu tuo pelaamaan päässeille ja katsojille yhtä paljon iloa kun meille sitä järjestäneille Pirkanmaan Osuuskaupan asiakkuus- ja markkinointijohtaja Katriina Kiviluoto summaa.

– Zicon lähteminen mukaan yhteistyöhön kruunaa ottelun. Hän pystyy varmasti puhalta-maan joukkueeseemme sen hengen, joka tarvitaan FC Hakan kohtaamiseen. Zicon pelistrategiasta en kerro sen enempää, mutta hän on luvannut itse paljastaa jotakin jo etukäteen, Kiviluoto vinkkaa.

Ottelun lomassa voi tulla tapaamaan oman kaupan väkeä, liittyä asiakasomistajaksi tai testata tuuriaan onnenpyörässä, josta voi voittaa makean palkinnon. Haka pitää puffettia ja lapset pääsevät purkamaan energiaansa leikkikentälle. Tapahtuma päättyy klo 16.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT