Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kapteeni käskee katsomoon

Haka ja Ilves kohtaavat Tehtaan kentällä ensimmäistä kertaa 16 vuoteen. Tärkeiden pisteiden lisäksi panoksena on Pirkanmaan herruus. Hakan kapteeni Marco Matrone lupaa taistelevan joukkueen kentälle.

Ilveksessä on useita entisiä Hakan pelaajia ja joukkueen tähtenä tuikkii vuosikausia ulkomailla pelannut Toni Kallio. Matrone tiedostaakin vastustajan kovuuden.

– Ilveksessä on tosi paljon tuttuja pelaajia ja pelasimme heitä vastaan talvellakin. Se on vaikea joukkue jossa on tosi paljon kokemusta Veikkausliigasta ja kansainvälisiltäkin kentiltä. Varmasti tulee olemaan vaikea peli.

Haka on vasta yhdessä ottelussa onnistunut tekemään avausmaalin tällä kaudella ja Matrone korostaakin avausmaalin merkitystä.

– Totta kai avausmaali olisi tosi tärkeä. Se vaikeuttaa peliä hirveästi jos vastustaja pääsee iskemään ensin ja taisimme viimeksi onnistua AC Oulua vastaan tekemään avausmaalin. Siihen pitää kiinnittää huomiota, sillä otteluiden alut ovat olleet meille vaikeita. Ensimmäinen maali helpottaisi meidän urakkaa huomattavasti, Matrone miettii.

Haka on pelannut kolme voitotonta ottelua ja kapteenin mukaan kurssi on nyt käännettävä.

– Nämä ovat tosi tärkeitä pelejä ja tasapelit on pystyttävä kääntämään voitoksi jos haluamme nousta. Tasureilla ei pitkälle pötkitä.

Matrone toivoo mahdollisimman monen löytävän tiensä Tehtaan kentälle Pirkanmaan hegemoniaotteluun.

– Hakan ja Ilveksen edellisestä pelistä on pitkä aika, joten nyt olisi hyvä aika tulla katsomaan peliä. Tätä on odotettu pitkään. Kyllä me tästä pelistä otamme kolme pistettä kovan taistelun kautta, Matrone lupaa.

Hakan ja Ilveksen ottelu alkaa Tehtaan kentällä kello 18.30. Tapahtumat Tehtiksellä alkavat jo kuitenkin kello 17.00 pelattavalla esiottelulla. Alennetuilla lipunhinnoilla pääsee otteluun kello 17.30, joten kannattaa saapua paikalle ajoissa!

Lue lisää teemapäivän annista. 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT