Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka jäi maaleitta Joensuussa

Joensuu osoittautui Hakalle juuri niin vaikeaksi vierailupaikkasi kuin pelättiin, kun valkopaidat jäivät maaleitta Jipon vieraana. Maaliton tasapeli tiesi sitä, että Haka on edelleen vieraskentällä voitoitta tämän kauden Ykkösessä.

Haka pelasi ottelun ensimmäisen puoliajan vastatuuleen eikä pallonhallinnasta huolimatta saanut vaarallisia maalipaikkoja luotua. Paras tilanne tuli reilun puolentunnin pelin kohdalle, kun pirteän avauspuolikkaan pelannut Venance Zézé karvasi pallon päätyrajan tuntumasta pallon itselleen ja syötti Jussi Aallolle, joka kuitenkin epäonnistui haltuunotossaan eikä saanut kunnon laukausta aikaiseksi. Jipon paras paikka tuli hieman aiemmin vapaapotkun jälkitilanteesta, mutta Haka-puolustus selvitti tilanteen maaliviivan tuntumasta.

Toisella puoliajalla Haka sai tuulen taakseen ja otti pelistä hallinnan. Valkopaidat eivät kuitenkaan löytäneet reikiä kotijoukkueen puolustuksen puhkaisemiseksi ja kaivattu osuma jäi syntymättä.

– Tämä oli taistelupiste. Toisella puoliajalla hallitsimme peliä ja rakentelimme tilanteita ja saimme hyökkäyksiä, mutta ne jäivät pienestä kiinni. Pelaajat tekivät kuitenkin kaikkensa kentällä, Hakan päävalmentaja Harri Kampman kertoi.

Kolmen ottelun jälkeen Haka on edelleen voitoitta vieraskentällä. Kampman ei lähtenyt ruotimaan syitä vaikeisiin vieraspeleihin, mutta Kampman löysi pienen pilkahduksen edellisiin otteluihin verrattuna.

– Ei tämä ole mitään vapaata marssia, vaan nämä ovat vaikeita juttuja. Kentät ovat olleet tosi huonossa kunnossa ja se on vaikeuttanut meidän omaa peliämme.

– Kahdessa edellisessä vierasottelussa meiltä on pelaaja lentänyt ulos, mutta nyt päätimme pelin kaikilla miehillä, Kampman heitti.

Hakan seuraava ottelu on perjantaina, kun Tehtaan kentälle tulee vastaan nousijasuosikkeihin lukeutuva PK-35 Vantaa.

Hakan kokoonpano:

Saku Pesonen, Regi Nooitmeer, Sami Sanevuori, Juuso Salonen (v), Dema, Marco Matrone, Jussi Aalto, Juha Pirinen, Sakari Saarinen (v), Tomi Petrescu (71. Eetu Muinonen), Venance Zézé

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT