Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Paviljongin kehittäminen tärkeää Hakalle

Tehtaan kentän paviljonki on tullut monelle tutuksi Hakan kotipelien yhteydessä, mutta ilahduttavan moni on löytänyt sinne tiensä myös teemapäivinä. Vappu- ja äitienpäiväbrunsseista on tulossa jo jokavuotinen perinne ja niistä saatujen palautteiden mukaan paviljongin toimintaa kehitetään edelleen.

– Ottelutapahtumien lisäksi käytämme paviljonkia paljon asiakastilaisuuksissamme sekä vuokraamme tätä eteenpäin esimerkiksi hääjuhliin tai muihin yksityistilaisuuksiin. Ravintolavastaavamme Miia Nikkanen on tehnyt erinomaista työtä Paviljongissa, jonka käyttö alkaa aikaisesta keväästä päättyen myöhäiseen syksyyn, FC Hakan vt. toimitusjohtaja Markku Salminen toteaa.

– 120-paikkainen Paviljonki on jotakin aivan ainutlaatuista, Suomen kauneimman kenttämme helmi, Salminen muistuttaa.

Jani-Petri Semi oli äitienpäivänä Paviljongissa ensimmäistä kertaa Hakan pelien ulkopuolella.

– Vappubrunssi on houkutellut, mutta en ole eksynyt paikalle. Olemme käyneet suuremmalla seurueella äitienpäivälounaalla jo vuosia ja halusimme kokeilla jotain uutta paikkaa. Paviljonki miljöönä houkutteli, Semi kertoo.

– Valkoiset pöytäliinat ja pienet kukat toivat juhlantuntua tilaan. Paviljonki on siisti ja kaunis paikka suurine ikkunoineen. Sisään tullessa äitienpäivätoivotukset ja kättely toivottivat tervetulleeksi. Aluksi tunnelma oli odottava, mutta vapautui lounaan edetessä, Semi jatkaa.

Semin mukaan kehitettävääkin löytyi, esimerkiksi salaattipöytä olisi voinut olla monipuolisempi ja savulohen kysyntä taisi yllättää järjestäjät.

– Mutta 12 hengen seurueesta jokainen löysi syötävää lapset mukaan lukien. Miellyttävä ja uniikki paikka, kooltaan sopiva isommallekin juhlalle, Semi sanoo.

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT