Haka löi VPS:n Petrescun maalilla

Pari viikkoa sitten Haka hävisi harjoitusottelussa VPS:lle 3-0. Nyt valkopaidat saivat revanssin, kun Oka Huttusen valmentama joukkue kaatui Saharan tekonurmella 1-0.

Haka sai otteluun hyvän alun, sillä pallo oli VPS:n maalissa jo kuuden minuutin pelin jälkeen. Eetu Muinosen laukaus osui VPS-pakin käteen ja erotuomari Kirsi Heikkinen määräsi rangaistuspotkun. VPS:n maalivahti Henri Sillanpää oli hyvin Tomi Petrescun laukauksessa mukana, mutta pallo livahti Sillanpään mahan alta verkkoon.

Muuten ensimmäinen puoliaika oli varsin tasaista pelaamista. Muinonen pääsi kertaalleen puolittaiseen läpiajoon, mutta nopeus ei aivan riittänyt kunnon karkumatkaan, joten VPS:n puolustus ehti viime tipassa hätiin.

Toisella puoliajalla Topi Järven kova laukaus oli Hakan paras maalipaikka. VPS:n pelaajista lähimmäksi osumaa pääsi Anthony Dafaa, jonka läpiajo päättyi tolppakutiin.

Asko Jussila tuurasi Harri Kampmania Hakan penkin päässä. Jussilaa ilahdutti etenkin Hakan ensimmäisen puoliajan esitys.

– Teemamme oli tehdä vastustajan pelinrakentelu vaikeaksi ja siinä onnistuimme. Alun prässipeli oli tämän kauden parasta, Jussila kehaisi.

– Lisäksi nolla omassa päässä ilahduttaa aina, Jussila jatkoi.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Olukorede Aiyegbusi, Juuso Salonen, Sami Sanevuori, Dema, Jason Watson (46. Inoussa Hassane), Sakari Saarinen, Eetu Muinonen (67. Mika Jussila), Sasha Popovitch (46. Mamam Souleymane), Topi Järvi (87. Santeri Lintunen), Tomi Petrescu (54. Juha Pirinen).