Haka hyytyi toisella puoliajalla

Haka kärsi alkuvuoden ensimmäisen tappionsa, kun Viikingit oli vahvempi Talin jalkapallohallissa luvuin 3-2 (1-2).
Ottelu oli varsin kaksijakoinen, Haka hallitsi ensimmäistä puoliaikaa ja Viikingit toista.

Hakan molemmat maalit syntyivät Jussi Aallon toimesta testipelaajien esitöiden jälkeen. Ensimmäiseen maaliin antoi syötön Olukorede Aiyebusi, toiseen Venance Zézé.

Ottelun peliaika oli 2 x 40 minuuttia. Puoliajalla Haka suoritti kolme vaihtoa ja varsin nopeaan tahtiin kaksi lisää. Vaihdot sekoittivat sen verran Hakan peliä, että isäntäjoukkue pääsi iskemään viimeisen vartin aikana kaksi maalia.

Nyt Hakalla on pari viikkoa taukoa otteluista. Seuraava harjoituspeli on lauantaina 2.3. kello 13 Saharan tekonurmella. Vastaan asettuu tuolloin Hämeenlinnan Härmä.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Mikko-Petteri Latosaari, Juuso Salonen, Sami Sanevuori, Santeri Lintunen (41. Ossi Lindeman), Olukorede Aiyebusi, Sasha Popovitch, Dema (41. Teppo Syrjänen), Jussi Aalto (66. Kim Lingman), Venance Zézé (50. Mika Jussila), Lasse Linjala (41. Topi Järvi).