Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Hakassa muutoksia

FC Haka Oy:n hallinnossa tapahtuu muutoksia helmikuun alusta lähtien. Seuran toimitusjohtajana viime talvesta lähtien toiminut Olli Paasio, 60, siirtyy osa-aikaeläkkeelle. Paasio jatkaa aktiivisesti Hakan organisaatiossa myynti- ja markkinointitehtävissä myyntijohtajana.

– On hienoa saada lisää nuorempaa verta mukaan työhön ja kehittämään toimintaa. Olen itse ollut pitkään Hakassa ja aion jatkossakin tehdä kaikkeni, jotta Haka kehittyy ja menestyy, Paasio toteaa muutoksesta.

FC Hakan vt. toimitusjohtajaksi on nimetty valkeakoskelainen Markku Salminen (M.Sc.), 39, sekä myynti- ja tapahtumapäälliköksi tamperelainen Jani Tuomainen, 38. Salminen on toiminut aiemmin mm. Teleca Finland Oy;n toimitusjohtajana, Tuomainen on puolestaan media- ja tapahtumamyynnin sekä niiden kehittämisen ammattilainen.

– Olen iloinen, että pitkän päivätyön Hakassa tehnyt Paasio jatkaa edelleen innolla Hakan apuna. Aloitamme välittömästi uuden toimitusjohtajan etsimisen. Kiinnostuneet voivat olla allekirjoittaneeseen yhteydessä, FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marko Laaksonen huomauttaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT