Haka vei nimiinsä Futis Cupin

Haka aloitti kauden 2013 harjoitusottelut Tampereen Pirkkahallissa pelatussa Futis Cupissa, josta koskilaiset nappasivat turnausvoiton. Peliaika otteluissa oli 2×30 minuuttia.

Turnauksen ensimmäisessä kamppailussa Haka kohtasi Kakkosessa pelaavan FC Jazzin ja piti tahtipuikkoa hallussa läpi ottelun. Lasse Linjala aloitti maalinteon seitsemän minuutin kohdalla Jussi Aallon upeasta läpisyötöstä. Loppuminuuteilla Linjala ja Jarno Mattila kaunistelivat loppulukemiksi 3-0.

Toisessa pelissä vastaan asettui niin ikään Kakkosta ensi kaudella tahkoava Hämeenlinnan Härmä ja Haka vaihtoi avauskokoonpanonsa lähes täysin. Nuoret pelaajat saivat nyt enemmän vastuuta ja osoittivat sen ansaitsevansa. Ottelu ratkesi Mika Jussilan hienoon vasemman jalan laukaukseen. Tuolla osumalla valkopaidat nappasivat 1-0 -voiton.

Loppuottelussa Haka sai vastaansa Ilveksen, joten ottelussa haettiin jo hieman asemia tulevaan kesään ja Ykkösen kauteen. Aalto iski Hakan johtoon hienolla laukauksella, mutta Ibrahim Köse tasoitti puntit vain paria minuuttia myöhemmin. Näin varsinainen peliaika päättyi 1-1.

Kolmen laukojan rangaistuspotkukilpailussa Hakalta onnistuivat Aalto ja Marco Matrone, Ilvekseltä vain Arto Lindberg. Ville Kauppinen torjui Heikki Ahon yrityksen ja Matti Jokinen laukoi yli. Hakan epäonnistuja oli Sami Sanevuori.

Haka pelaa seuraavan harjoitusottelunsa maanantaina 4.2. PK-35 Vantaata vastaan vieraskentällä.

Hakan pelaajat Futis Cupissa: Ville Kauppinen, Mikko Ananin, Jere Suomalainen, Sami Sanevuori, Anton Popovitch, Veeti Liljedahl, Mikko-Petteri Latosaari, Marco Matrone, Jussi Aalto, Karim Benounes, Sakari Saarinen, Sasha Popovitch, Tuomas Laesterä, Elias Tolvanen, Jarkko Vesapuisto, Aki Sihvonen, Lasse Linjala, Santeri Lintunen, Topi Järvi, Kim Lingman, Olli Pirinen, Jarno Mattila, Joona Nieminen, Eetu Muinonen, Yazid Mansouri, Ossi Lindeman, Mika Jussila.