Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka samaan lohkoon Jazzin ja Härmän kanssa

Palloliiton Tampereen piiri järjestää tammikuun 26. päivänä Tampereen Pirkkahallissa Futis cupin, johon osallistuu myös Haka. Maanantaina suoritetuissa arvonnoissa Haka arvottiin samaan lohkoon FC Jazzin ja Härmän kanssa. Toisessa lohkossa toisistaan ottavat mittaa FC Hämeenlinna, TPV ja Ilves. Loppuottelussa kohtaavat lohkojen voittajat.

– Näillä näkymin pelaamme kauden ensimmäisen harjoitusottelumme tässä turnauksessa. Suunnitelmissamme oli pelata ennen turnausta harjoituspeli FC Lahden akatemiaa vastaan. Lahden kenttätilanne on vaan nyt sellainen, että pelipaikkaa ei tällä hetkellä tunnu löytyvän, Hakan päävalmentaja Harri Kampman toteaa.

Peliaika Futis cupissa on 2×30 minuuttia.

– On mahdollista, että käytämme turnauksessa kahta kentällistä. Nuorille on luvassa peliaikaa ja joitain testaamisia tulemme tekemään, Kampman jatkaa.

Haka aloitti joulutauon jälkeen yhteisharjoitukset maanantaina.

– Pelaajatilanteemme on tällä hetkellä hyvä. Joulukuun aikana sain jo aika kattavan kuvan niistä nuorista omista junioreista, jotka tulevat taistelemaan paikasta edustusjoukkueen ringissä, Kampman huomauttaa.

Varmuudella Futis cupista on sopimuspelaajista sivussa Juha Pirinen.

– Juha kävi pienessä operaatiossa eikä hän kuntoudu vielä tähän turnaukseen, Kampman sanoo.

Futis cupiin sisäänpääsy maksaa 5 euroa. Seurojen junioreilla ja kausikorttien haltijoilla on vapaa pääsy otteluihin.

Hakan ottelut Futis cupissa lauantaina 26.1.:
Klo 12 Haka-FC Jazz
Klo 15 Haka-Härmä
Klo 18 Mahdollinen loppuottelu

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT