Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Ei tippunut pinnoja Saviniemestä

Ei saanut Haka poikki pitkää voitottomien peliensä putkeaan Kouvolan Saviniemessä. Peräkkäisiä voitottomia pelejä on nyt 11, kun MYPA oli vahvempi lukemin 1-0 (0-0).

Valkopaitojen harmiksi Jaro voitti samaan aikaan Hongan, joten Haka tippui liigajumboksi. Eroa Jaroon on tällä hetkellä kaksi pinnaa ja pelejä on jäljellä enää viisi.

Ensimmäinen puoliaika ei hienouksia tarjonnut. Hakan peli vaikeutui 35. minuutin kohdalla, kun Sami Sanevuori sai toisen varoituksen ja joutui katsomon puolelle.

Haka taisteli pitkään vajaalla maalivahti Kert Küttin johdolla, mutta 82. minuutilla virolaisvahti joutui antautumaan. Ex-Haka Pekka Sihvola tarjoili ja Sasha Anttilainen sijoitti pallon tarkasti alakulmaan.

Hakan urakka ei seuraavalla kierroksella helpotu, sillä ensi viikon maanantaina Tehtaan kentälle saapuu mestaruudesta jälleen kerran taisteleva HJK. HJK antoi keskiviikkona näytteen maalintekovoimastaan kaatamalla KuPS:n 4-1.

Hakan kokoonpano: Kert Kütt, Antti Ojanperä, Sami Sanevuori (var+var=ua), Nana Attakora, Dema (var.), Marco Matrone (87. Obi Metzger), Shane Robinson (var.), Jonne Hjelm, Shane Mc Faul, Juha Pirinen (45. Claudio Matrone(var.)), Kris Bright (90. Jordan Seabrook).

 

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT