Haka ja Jaro tasasivat pisteet

Hakan pitkä voitottomien pelien putki sai jatkoa kotiottelussa Jaroa vastaan. Putoamistaiston kannalta äärimmäisen tärkeä ottelu päättyi pistejakoon lukemin 0-0. Näin sarjajumbo Jaro on edelleen Hakan takana ja eroa on yksi pinna koskilaisten hyväksi.

Olosuhteet Tehtaan kentällä olivat haastavat, sillä aamusta asti jatkunut vesisade teki kentän pinnan liukkaaksi. Suuria hienouksia ei pelissä nähty, kovaa taistelua sitäkin enemmän. Haka sai pelata viimeisen vartin yhden miehen ylivoimalla, kun Jaron Maxim Vasiljev katseli punaista korttia.

Haka oli pelissä niukasti niskan päällä, mutta ensimmäisen puoliajan paras tilanne tuli Jarolle. Sherif Ashraf joutui pettymään Kert Küttin loistotorjunnan edessä.

Hakasta lähimmäksi maalia pääsi toisella puoliajalla Antti Ojanperä. Jaron maalivahti Artur Kotenko torjui Ojanperän tykin tolpan kautta ohi.

Hakalla on nyt takana kymmenen peräkkäistä liigaottelua ilman voittoa. Seuraavan kerran tuota putkea yritetään katkaista keskiviikkona Kouvolassa MYPA:a vastaan. Jaro puolestaan isännöi samana iltana Honkaa.

Hakan kokoonpano: Kert Kütt, Jarno Mattila, Sami Sanevuori, Nana Attakora, Antti Ojanperä, Shane Robinson, Marco Matrone, Dema (var.) (76. Lassi Luoto), Obi Metzger (60. Claudio Matrone), Jonne Hjelm, Kris Bright.