Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Sunnuntaina paljon pelissä

Hakan liigaottelut jatkuvat sunnuntaina Tehtaan kentällä. Putoamistaiston kannalta pelataan todella tärkeistä pisteistä, sillä vastassa on liigajumbo Jaro, joka on Hakasta vain pisteen päässä.

Kauden aiemmissa kohtaamisissa molemmat ovat voittaneet oman kotiottelunsa. Haka oli Tehtiksellä parempi lukemin 4-1 ja Jaro Pietarsaaressa 1-0.

Hakalla on takanaan jo yhdeksän ottelua putkeen ilman voittoa. Päävalmentaja Juha Malinen tietää ottelu merkityksen, mutta ei silti pidä sitä täysin ratkaisevana putoamistaistoa ajatelle.

– Jotkut puhuvat kymmenen pisteen ottelusta, jotkut kuuden. Olen tarkistanut Veikkausliigasta että kolmesta pisteestä pelataan, Malinen naurahtaa.

Malisen mukaan Jaron vahvuudet ovat hyvin tiedossa.

– He pelaavat omalla tutulla pelitavallaan. Sherif (Ashraf) on heille hyvä vahvistus ja hänen kanssaan saamme olla tarkkana, Malinen painottaa.

Hakan kokoonpanosta ovat sivussa Shane Mc Faul sekä Juha Pirinen. Tasapeliin päättyneessä IFK Mariehamn-ottelussa sivussa olleet Obi Metzger, Jonne Hjelm ja Marco Matrone ovat sen sijaan jälleen käytettävissä.

– Pieniä kolhuja on, mutta hyvillä mielin peliin lähdemme, Malinen huomauttaa.

Haka-Jaro Tehtaan kentällä sunnuntaina 23.9. kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT