Haka joutui tyytymään tasapeliin

Hakalla oli kaikki mahdollisuudet katkaista pitkä voitottomien pelien putki kotiottelussaan IFK Mariehamnia vastaan. Viimeinen silaus jäi puuttumaan, joten valkopaidat joutuivat tyytymään 1-1 –tasapeliin. Pistejako oli Hakalle ensimmäinen kotiyleisön edessä tällä kaudella.

Haka aloitti ottelun terävästi ja Claudio Matrone viimeisteli uransa ensimmäisen liigamaalin 12. minuutilla. Kris Bright pelasi Matronelle pallon laitaan, kavennus keskeen ja tarkka kuti ohi Simon Nurmea IFK Mariehamnin maalilla tuuranneen Ludwig Bergsströmin.

Tuon osuman jälkeen Bergsström laittoi luukut kiinni ja esitti tukun erinomaisia torjuntoja. Haka kolisutteli pelissä myös maalipuita, mutta onni ei ollut myötä.

IFK Mariehamnin tasoitus tuli 35. minuutin pelin jälkeen. Mattias Wiklöf hyödynsi kotijoukkueen liian rohkean pelaamisen.

Haka on edelleen kaksi pistettä jumbojoukkue Jaron edellä ja joukkueilla on keskinäinen peli Tehtaan kentällä ensi viikon sunnuntaina. Sitä ennen Jaro kohtaa kotonaan Hakaa kaksi pistettä edellä olevan KuPS:n.

Hakan kokoonpano: Kert Kütt, Antti Ojanperä, Nana Attakora (var.), Sami Sanevuori, Jarno Mattila, Shane Mc Faul (var.), Juha Pirinen (var.) (90. Topi Järvi), Shane Robinson, Claudio Matrone (var.) (68. Jordan Seabrook), Dema (77. Lassi Luoto), Kris Bright.