Hakan tuska ei helpottanut

Haka ei onnistunut palaamaan voittojen tielle valmentajanvaihdoksen jälkeen, vaan kärsi Hämeenlinnan Kaurialassa 0-3 –tappion FC Lahdelle.

Lukemat eivät täysin kuvaa ottelun kulkua, sillä Hakalla oli tukku hyviä maalitilanteita. Pauli Kuusijärvi ja Marco Matrone kolisuttelivat maalikehikkoa ja FC Lahden maalivahti Viktor Szentpeteri venyi useampaankin hyvään pelastukseen.

Ottelun avausmaali syntyi jo 12. minuutin pelin jälkeen. Tuomaristo näki Haka-pelaajan pelaavan pallo kädellä rangaistusalueella, eikä Mika Mäkitalo erehtynyt rangaistuspilkulta.

Tauolle mentiin FC Lahden maalin johdossa ja vieraat tuplasivat johtonsa 53. minuutin kohdalla. Hakalaisten epäonneksi pallo meni maaliin oman miehen, eli Pauli Kuusijärven jalasta.

Loppulukemat iski FC Lahden tuore vahvistus Ariel Ngueukam, joka pyöritteli vartti ennen päätösvihellystä Hakan puolustuksen solmuun ja laukoi näyttävästi ensimmäisen maalinsa Veikkausliigassa.

Heti tämän osuman jälkeen Hakan Obi Metzger katseli punaista korttia ja valkopaitojen kiri hyytyi siihen.

Yleisöä Kaurialassa oli 846 henkeä.

Hakan kokoonpano: Saku Pesonen, Antti Ojanperä (var.), Sami Sanevuori, Pauli Kuusijärvi, Jarno Mattila, Marco Matrone (85. Lassi Luoto), Shane Robinson, Juha Pirinen (57. Obi Metzger (ua. 77 min)), Claudio Matrone (var.) (57. Jordan Seabrook), Jonne Hjelm, Kris Bright.