Haka ratkaisi vauhdilla

Haka pisti MYPA:lle luun kurkkuun heti pelin alussa, kun valkopaidat menivät seitsemässä minuutissa kahden maalin johtoon. Lopulta Haka katkaisi seitsemän vuoden mittaisen voitottomien kotiotteluiden putken MYPA:a vastaan lukemin 3-1 (2-1).

Hakan ensimmäiset maalit syntyivät molemmat Antti Ojanperän pitkien sivurajaheittojen jälkeen. Ensin Juha Pirinen survoi ensimmäisen liigamaalinsa Tehtaan kentällä ja perään Shane Robinson puski pallon verkkoon.

Ensimmäisellä puoliajalla Hakalla oli tukku paikkoja ratkaista peli lopullisesti, mutta MYPA tuli vielä peliin mukaan muutama minuutti ennen taukoa. Riley O´Neill yllätti tarkalla sijoituksellaan Hakan maali vartioineen Kert Küttin.

Toisella puoliajalla MYPA:lla oli oma etsikkoaikansa, mutta lopulta Robinson päästi kotijoukkueen kannattajat piinasta pelin päätösminuutilla.

Hakan vaihtopelaajien joukossa oli uusi Popovitch. Aiemmin tällä viikolla 16-vuotta täyttänyttä Antonia ei kuitenkaan vielä tositoimissa nähty.

Hakan seuraava ottelu on lauantaina Helsingissä HJK:ta vastaan.

Hakan kokoonpano: Kert Kütt, Antti Ojanperä (var.), Sami Sanevuori, Juuso Salonen, Marco Matrone (64. Pauli Kuusijärvi), Shane Mc Faul, Claudio Matrone (46. Topi Järvi), Shane Robinson (var.), Juha Pirinen, Sasha Popovitch (var.), Jarno Mattila (var.) (71. Lassi Luoto).