Hakalle niukka maalin tappio

Haka ja VPS väänsivät Tammelan stadionilla tasaisen ottelun, jonka ratkaisu nähtiin toisen puoliajan 11. minuutilla. Hakan puolustus joutui kaatamaan vauhdissa olleen Steven Morrisseyn ja pallo vietiin rangaistuspilkulle. Jarno Parikka ei 11 metristä erehtynyt vaan laukoi VPS:lle arvokkaat pisteet numeroin 0-1.

Ensimmäisellä puoliajalla Haka oli lievästi niskan päällä, mutta todella vaaralliset tilanteet puuttuivat. Lähimmäksi onnistumista pääsi Obi Metzger, jonka läpiajon VPS-vahti Bouna Coundoul torjui.

Toisella puoliajalla VPS sai maalin jälkeen paremmin pelistä otetta. Hakan kirivaihe osui aivan loppuhetkiin, kun tuomarin määräämällä yliajalla sekä Marco Matronella että Topi Järvellä oli saumansa tasoitusosumaan.

Haka on edelleen 9 pisteessä ja TPS:n voittanut jumbojoukkue Jaro nousi vain pisteen päähän. Haka pelaa seuraavan ottelunsa keskiviikkona Lahdessa. Yleisöä Tammelan stadionilla oli paikalla 1447 katsojaa.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Antti Ojanperä, Juuso Salonen (76. Topi Järvi), Shane Mc Faul, Pauli Kuusijärvi (var.),  Lassi Luoto (64. Sasha Popovitch), Jarno Mattila, Shane Robinson, Marco Matrone (var.), Claudio Matrone (60. Jami Puustinen), Obi Metzger.