Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

”Oka” myöntää: Edessä normaalista poikkeava peli

Haka ja VPS kohtaavat lauantaina Tampereen Tammelan stadionilla. Puitteet ovat siis normaalista kotiottelusta poikkeavat ja oman mausteensa tuo ”Oka” Huttusen istuminen vastustajan penkin päässä. Oka myöntää, että edessä on normaalista poikkeava peli.

– Ensinnäkin se, että kohtaa erittäin tutun joukkueen. Toiseksi kohtaan ne tutut kannattajat, jotka ovat olleet pitkään jopa vuosikymmeniä, tukena. Nyt he ovat nyt vastustajan puolella, Huttunen tuumaa.

Huttusen mukaan odotettavissa on mielenkiintoinen peli. Ottelun ratkaisupelaajia lueteltaessa esiin nousevat hyökkäyspään pelaajat.

– VPS:stä (Jarno) Parikka ja (Steven) Morrisey olivat ennen taukoa kuuma parivaljakko ja uskon heidän jatkavan hyviä otteitaan edelleen. Hakalla on erittäin vaarallinen hyökkäysarsenaali, kuten (Obi) Metzger, (Jami) Puustinen, (Kastriot) Kastrati. Lisäksi keskikentältä voi nousta ratkaisijaksi (Shane) Robinson, (Juha) Pirinen, (Marco) Matrone tai (Jarno) Mattila, eli Hakalta voi löytyä ratkaisijoita laajalta rintamalta, Huttunen pohtii.

Haka ja VPS iskevät yhteen Tammelan stadionilla lauantaina 16.6. kello 18.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT