MYPA:n vahva avauspuolikas Hakan turma

Haka oli alakynnessä vierasottelussaan kevään yllättäjä MYPA:a vastaan. Kouvolalaiset iskivät ensimmäisellä puoliajalla kolme maalia ja ottivat lopulta jo kauden viidennen voittonsa, tällä kertaa lukemin 3-1.

Myötätuuleen aloittanut MYPA oli ottelun alussa aggressiivisempi joukkue ja Hakan tilanteet olivat kortilla. Kotijoukkue meni johtoon 21. minuutin kohdalla. Pekka Sihvolan laukauksen Ville Kauppinen pystyi vielä torjumaan, mutta irtopallossa oli nopeimpana paikalla Ville Oksanen.

Oksanen teki illan toisen maalinsa vain kolme minuuttia myöhemmin. Kauppinen ei saanut liimattua Xhevdet Gelan keskitystä ja Oksasella oli helppo työ lisätä MYPA:n johtoa.

MYPA onnistui vielä kolmannen kerran ennen taukovihellystä. Niko Kukka ja Pekka Sihvola juonivat vapaapotkua ja Sihvola rankaisi lopulta tolpan kautta viimevuotista seuraansa.
Toisella puoliajalla MYPA antoi Hakalle suosiolla pallonhallinnan, mutta kotijoukkueen puolustuslinja oli koskilaisille hankala murtaa.

Viimeisen kymmenminuuttisen Haka sai pelata yhden miehen ylivoimalla Gelan punaisen kortin myötä, mutta yrityksestä huolimatta kavennusmaali tuli vasta pelin päätösminuutilla. Jami Puustinen toi pientä lohtua sijoittamalla Juha Pirisen keskityksen ohi Antti Kuismalan.

Hakan pitää saada rivinsä nopeasti kuntoon, sillä seuraava peli on edessä jo keskiviikkona. Vastus on kovimmasta päästä, kun Tehtaan kentälle astelee hallitseva mestarijoukkue HJK.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Antti Ojanperä, Pauli Kuusijärvi (46. Jami Puustinen), Juuso Salonen, Sami Sanevuori, Dema, Shane Mc Faul (var.)(28. Juha Pirinen), Marco Matrone, Shane Robinson (var.), Obi Metzger (var.), Kastriot Kastrati (76. Topi Järvi).