Haka vahva Jaroa vastaan

Viime otteluissa maalinteko-ongelmien kanssa paininut Haka sai maalihanat auki kotiottelussaan Jaroa vastaan. Valkeakosken kaupungin nimikko-ottelu meni kotijoukkueen nimiin lukemin 4-1 (3-1).

Vauhdikkaassa ottelussa nähtiin avauspuolikkaalla neljä maalia. Ensimmäinen onnistuja oli Hakan Shane Robinson, joka venytti maaliverkkoa 14. minuutin pelin jälkeen. Dema antoi loistavan keskityksen ja Robinson oli päineen oikealla paikalla vitosen viivalla.

Haka tuplasi johtonsa kymmenen minuuttia myöhemmin. Pallo vietiin pilkulle, kun Obi Metzger kaadettiin. Dema ei 11 metristä erehtynyt.

Jaro pääsi hetkeksi peliin mukaan, kun Mattias Wargh kavensi 32. minuutilla. Osuma olisi voitu merkitä myös Hakan Antti Ojanperän tai Jaron Simon Skrabbin nimiin. Nämä kaksi miestä juoksivat kilpaa Warghin ohjauksen perään.

Haka lopetti Jaron pyristelyt vain kaksi minuuttia myöhemmin. Dema ampui sivusiirron jälkeen upean vapaapotkun 25 metristä yläkulmaan.

Toisella puoliajalla ei nähty enää kuin yksi maali. Jami Puustinen teki ensimmäisen liigamaalinsa lähietäisyydeltä Marco Matronen puskun jälkeen.

Ottelun lopulla nähtiin vielä punainen kortti, kun Dickson Agyeman kaatoi läpiajoon pyrkineen Kastriot Kastratin ja hankki itselleen toisen varoituksen.

Kuuteen pisteeseen noussut Haka kohtaa seuraavalla kierroksella MYPA:n vieraissa.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Antti Ojanperä, Juuso Salonen, Pauli Kuusijärvi, Sami Sanevuori, Shane Robinson, Dema (88. Juha Pirinen), Marco Matrone, Shane Mc Faul (var.), Obi Metzger (79. Topi Järvi), Jami Puustinen (62. Kastriot Kastrati (var.)).