Hakalle niukka tappio avauspelissä

Liigakausi 2012 alkoi Hakan kannalta tappiollisesti, kun FC Lahti piti pisteet hyppyrimäkien juurella 1-0 voitollaan.
Ottelun ainoa maali syntyi 57. minuutin kohdalla. Hakan puolustus nukahti ja lopulta Drilon Shala pääsi pistämään pallon hieman epäselvästä tilanteesta maaliin.
Ensimmäinen puoliaika ei suuria hienouksia Lahden stadionilla tarjonnut. Hyvät maalipaikat olivat pitkään kortilla. Jami Puustinen oli hakalaisista lähinnä onnistumista, mutta ohjaus sujahti muutamasta metristä ohi.
Lahden maalin jälkeen Haka sai hieman kiriä aikaiseksi ja pari maukasta tasoituspaikkaakin. Ensin Jami Puustinen puski Deman keskityksen toppareiden välistä niukasti ohi. Pian tämän jälkeen Kastriot Kastratilla oli paikka takatolpalla, mutta FC Lahden maalivahti Viktor Szentpeteri sai kätensä väliin.
Hakan valmentaja Sami Ristilä haki lisäpuhtia hyökkäykseen vaihtamalla Obi Metzgerin ja Juha Pirisen kentälle. Toivottua tasoitusta koskilaiset eivät kuitenkaan saaneet aikaan.
Hakan pelit jatkuvat torstaina JJK:n vieraana Jyväskylässä. Kotiavaus Tehtaan kentällä on vuorossa sunnuntaina IFK Mariehamnin saapuessa kylään.
Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Antti Ojanperä, Sami Sanevuori, Pauli Kuusijärvi, Dema, Shane McFaul (46. Marco Matrone(var.)), Shane Robinson, Lassi Luoto (63. Obi Metzger), Jarno Mattila, Kastriot Kastrati, Jami Puustinen (82. Juha Pirinen(var.)).