Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Fanit valmentamaan Veikkausliigajoukkuetta

Veikkausliiga ja Sanoma Games jatkavat valmentajapelin pyörittämistä kaudella 2012
LP Futis jatkaa eloaan. Viime vuonna luotua valmentajapeliä pelataan myös kaudella 2012. Veikkausliigan virallisessa valmentajapelissä käyttäjä luo oman unelmajoukkueensa Veikkausliigan pelaajista. Unelmajoukkueen menestys perustuu liigapelaajien suorituksiin kauden aikana. Pelissä valmentajat kisaavat muita LP Futiksen valmentajia vastaan kansallisessa kilpailussa, jonka pääpalkinto on 1500 euroa. Tämän lisäksi valmentajat voivat luoda kaveriryhmiä, ns kimppoja, ja taistella keskenään.
Viime kaudella julkaistu LP Futis sai iloisen vastaanoton fanien keskuudessa. Innokkaat veikkausliigan seuraajat loivat tuhansia joukkueita kilpailemaan päävoitosta. Talviloman aikana samalla alustalla pyöritettiin Valioliigapörssiä, joka on vastaava peli Valioliigaan. Tässä yhteydessä peliin tehtiin parannuksia ja muutamia uusia ominaisuuksia. Kevään aikana LP Futista on kehitetty teknisesti ja yhteistyöhön Veikkausliigan joukkueiden kanssa on panostettu.
-Vaikka Veikkausliigan yleisö onkin pientä, huomasimme nopeasti, että kannattajat ovat asialle omistautuneita raskaansarjan faneja. Tällä kaudella haluamme pitää huolen siitä, että kaikki tosifanit, jotka saattavat olla kiinnostuneita pelistä, löytävät sinne, sanoo markkinointipäällikkö Anna-Riitta Vuorenmaa Sanoma Gamesistä
Vaikka suurin osa kehityksestä on tapahtunut konepellin alla, on teknisessäkin työssä menty fanit edellä.
-Uutuutena on fanisota, jossa jokaisen joukkueen fanit kilpailevat keskenään. Jokaisen joukkueen kymmenen parhaan fanin pisteet lasketaan yhteen ja tästä muodostetaan jokaisen joukkueen faniryhmän pisteet,  kertoo tuotepäällikkö Kai Lemmetty Sanoma Gamesistä.
Sami Verno Veikkausliigasta iloitsee pelin jatkumisesta ja pitää sitä hienona palveluna, jota on ilo ylläpitää.
-Meidän mielestä LP Futiksen pelaaminen on erinomainen lisä Veikkausliigan seuraamiselle ja tekee siitä entistä kiinnostavamman. Uskon, että LP Futiksen suosio kasvaa varmasti kaudella 2012.
LP Futis starttaa 2.4 ja ensimmäiset pelit pelataan 15.4, ., joten joukkueiden on hyvä olla valmiina siihen mennessä. Joukkueen voi luoda osoitteessa www.lpfutis.fi Peliä pääsee kokeilemaan ilmaiseksi ja varsinainen kolmeen eri jaksoon jaettu peli on maksullinen.
Peliä LP Futiksen ja Liigapörssin lisäksi Sanoma Games on toteuttanut valmentajapelejä Saksan jääkiekkoliiga DEL:lle, Ruotsin Elitserienille sekä Suomalaisille NHL-ystäville sopivan Hockey GM:n.
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT