Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hattulan kunta ja FC Haka yhteistyöhön

FC Hakan suunnitelmat laajentaa kannatuspohjaansa etelän suuntaan sai lisäpotkua torstaina, kun seura allekirjoitti merkittävän yhteistyösopimuksen Hattulan kunnan kanssa.
– Neuvottelut alkoivat vasta muutama viikko sitten, mutta asiat etenivät hyvässä hengessä todella nopeasti. Hattula toimii erinomaisena päänavauksena tavoitteessamme laajentaa kannatuspohjaamme muuallekin kuin pelkästään Valkeakoskelle, FC Haka Oy:n toimitusjohtaja Olli Paasio toteaa.
Hattulan kunnanjohtaja Martti Pura ei pidä mitenkään erikoisena sitä, että kunta lähtee tukemaan toisen paikkakunnan joukkuetta.
– Teemme jo tällä hetkellä paljon yhteistyötä Valkeakosken kaupungin kanssa. Olemme pieni, mutta aktiivinen liikuntakunta. Siinä mielessä suomalaisen jalkapalloilun ikonijoukkueen tukeminen on mielestäni täysin luonnollista, Pura painottaa.
Yhteistyösopimuksen puitteissa esimerkiksi hattulalaiset urheiluseurat, koululaiset, päiväkoti-ikäiset lapset ja eläkeläiset tulevat saamaan lippuja Hakan kotiotteluihin. Haka tulee järjestämään TYKY-päivän kunnan työntekijöille Tehtaan kentällä. Myös vastavierailuja Hattulan suuntaan on luvassa.
– Tämä on vasta alkua tälle yhteistyölle. Tarkoituksena on, että kaikki hattulalaiset hyötyvät siitä. Mahdollisuuksia on monenlaisia, Pura muistuttaa.
PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT