Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Risu iloitsee cupin ”kotiottelusta”

Hakan kilpailukausi jatkuu tiistaina, kun cup-juna käynnistelee konettaan NoPS:aa vastaan Saharassa. Liigacup päättyi jo alkulohkovaiheessa, mutta Suomen Cupissa haetaan tosissaan menestystä.

Liigacup päättyi Hakan osalta jo alkulohkovaiheeseen. Haka sijoittui kovassa lohkossa kolmanneksi, mutta jäi huonoimmaksi lohkokolmoseksi ja jäi näin rannalle jatkopeleistä. Vaikka tavoiteltu jatkopaikka jäi saavuttamatta, oli Hakan päävalmentaja Sami Ristilä pääosin tyytyväinen valkopaitojen esityksiin.

– Tavoitteena oli tietenkin päästä jatkoon Liigacupissa, mutta saimme siitä hyviä pelejä. Meillä oli hyvä lohko ja pelasimme hyvin. Viimeinen ottelu TPS:aa vastaan oli vain sellainen missä pakettimme hajosi ja TPS käytti hyvin hyväkseen meidän haavoittuvaiset kohdat. Niitä hiotaan nyt vahvemmiksi ennen kauden alkua, Ristilä miettii.

– Olen kuitenkin tyytyväinen meidän kokonaissuoritukseen. Kun miettii kuinka paljon joukkueemme on taas muuttunut, niin pelaajat ovat nopeasti omaksuneet pelitavan.

Hakan seuraava ottelu on tiistaina NoPS:aa vastaan, kun joukkueet kohtaavat Suomen Cupin 5. kierroksen ottelussa. Vaikka ottelu on NoPS:n kotiottelu, pelataan se Valkeakoskella Saharan keinonurmella. Haka saa näin pienoisen kotikenttäedun vastustajaan nähden.

– Totta kai siitä on hyötyä, että pääsemme pelaamaan sen kotona. Olemme harjoitelleet ja pelanneet siinä, joten on siitä varmasti etua. Yhtälailla tosin NoPS:kin on siinä pelaillut, joten se on tuttu alusta molemmille. Pääasia, että pääsemme pelaamaan sen hyvissä olosuhteissa ulkona, ettei peliä viety mihinkään Pirkkahalliin. Ottelu on tietenkin sellainen mihin lähdemme tosissaan. Suomen Cup on yksi meidän päätavoitteistamme tällä kaudella, Risu muistuttaa.

NoPS:n ja Hakan ottelu alkaa Saharassa kello 18.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT