Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka kohtaa perjantaina Viikingit

Haka pelaa perjantaina harjoitusottelussa Ykkösessä pelaavaa FC Viikinkejä vastaan. Ottelu pelataan Hattulassa kello 16.15 alkaen.

Hakan taival päättyi Liigacupissa alkulohkovaiheeseen joten päävalmentaja Sami Ristilä katsoi tarpeelliseksi saada yksi harjoitusottelu ennen ensi viikolla pelattavaa Suomen Cupin ottelua Nokian Palloseuraa vastaan.

– Halusimme Liigacupin jälkeen yhden pelin, sillä jos olisimme päässeet jatkoon, niin olisimme pelanneet muutenkin tällä viikolla. Näin saamme kovan pelin ja pääsemme samalla ajamaan omia kuvioitamme sisään myös peleissä. Tavoitteena ottelusta on tietenkin voitto ja lähdemme ihan käytössä olevalla ykkösmiehistöllä liikkeelle emmekä kokeilumiehistöllä, Risu valottaa.

Hakan yksi akilleenkantapää on talven otteluissa ollut maalinteko. Valkopaidat onnistuivat maalinteossa vain kahdessa ottelussa ja yhteensä verkko heilahti vastustajan päädyssä kolmasti. Risu ei ole kuitenkaan tilanteesta huolissaan.

– Hyökkäyspelin kuntoon laittaminen on yksi syy miksi pelaamme vielä näitä harjoituspelejä. Täytyy muistaa, että Jami Puustinen ei ole ollut kanssamme vielä kovin kauaa ja Jape Mattilakin on vasta palannut kentille. Hyökkäyskalustomme ei ole pelannut hirveästi vielä yhdessä ja haluamme hioa kuvioita kuntoon myös pelitilanteissa.

– Puolustuspeliin olen kuitenkin suhteellisen tyytyväinen ja tekemisen taso on ollut joukkueessa hyvä. Nyt pyrimme saamaan rentoutta myös sinne hyökkäykseen.

Viikingit-ottelun jälkeen Haka aloittaa taipaleensa Suomen Cupissa, kun se kohtaa NoPS:n. Ottelu pelataan tiistaina 27.3. Saharassa kello 18.00 alkaen.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT