Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalle niukka tappio

Haka kärsi niukan 0-1 –tappion Interiä vastaan Liigacupin ottelussa Saharan tekonurmella. Ottelu ratkesi toisella puoliajalla, kun Irakli Sirbiladze nikkasi Mika Ojalan antaman kulmapotkun ohi Haka-vahti Ville Kauppisen.

– Esitys oli ihan positiivinen. Ensimmäistä kertaa pääsimme käytännössä ykkösnyrkillä liikenteeseen. Täytyy muistaa, että Inter on yksi liigan suosikeista, Hakan päävalmentaja Sami Ristilä pohti.

Ottelu oli alusta loppuun kovaa taistelua. Haka loi muutaman maukkaan hyökkäyksen, mutta todellista tuhannen taalan paikkaa ei kotijoukkueelle tullut. Loppukirin aikana Obi Metzgerillä oli hyvä puskupaikka, samoin Marco Matrosella. Molemmat yritykset viuhuivat niukasti ohi.

Interin Ojala oli vierasjoukkueesta lähinnä lisämaaleja. Kauppinen torjui Ojalan vapaapotkun yläriman kautta kulmapotkuksi ja kertaalleen Ojala kolisutteli pystytolppaa.

Interille tämä peli oli alkulohkon viimeinen. Turkulaiset ovat jo jatkopaikkansa varmistaneet. Haka sen sijaan tarvitsee voiton keskiviikon päätöspelistään TPS:aa vastaan.

– Nämä ovat hyviä vääntöjä. Intensiteetti oli kuin liigapelissä, Ristilä sanoi.

Hakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Juuso Salonen, Pauli Kuusijärvi, Sami Sanevuori, Shane McFaul (46. Obi Metzger), Shane Robinson, Dema (84. Lassi Luoto), Jarno Mattila (76. Topi Järvi), Marco Matrone, Claudio Matrone, Jami Puustinen (72. Antti Ojanperä).

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT