Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalta historiallinen päänavaus

Veikkausliigakauteen 2012 valmistautuva Haka tekee tulevana kesänä historiallisen päänavauksen. Valkopaidat pelaavat kaksi kotiotteluaan Valkeakosken ulkopuolella, yhden Tampereella ja yhden Hämeenlinnassa.

– Ottelut järjestetään yhteistyössä Valkeakosken kaupungin kanssa. Näin saamme molemmat laajempaa näkyvyyttä niin Pirkanmaalla kuin Kanta-Hämeessäkin, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Paasio toteaa.

Tampereella Haka pelaa VPS:aa vastaan lauantaina 16.6. Tammelan stadionilla. Hämeenlinnan Kaurialassa Haka puolestaan kohtaa FC Lahden lauantaina 25.8.

– Paikalliset seurat, etupäässä TPV ja FC Hämeenlinna ovat apunamme otteluita suunniteltaessa. Tampereella on samaan aikaan Särkänniemi Cup ja Hämeenlinnassa Aulanko Cup. Näin nuorilla junioreilla on mahdollisuus nähdä liigajalkapalloa turnausten lomassa, Paasio huomauttaa.

Hakassa uskotaan, että näillä toimilla Haka tulee tutummaksi jalkapalloa seuraavalle yleisölle Valkeakosken ulkopuolella ja että yleisö löytäisi entistä laajemmin tiensä Tehtaan kentälle.

– Henkinen etäisyys Valkeakoskelle on ehkä ollut aiemmin pitempi kuin runsaan puolen tunnin ajomatka, miettii FC Haka Oy:n puheenjohtaja Heikki Sormunen.

– Toivomme, että myös Valkeakosken ulkopuolisetkin yritykset laajemmin huomioisivat taistelevan Hakan, joka on ainoa liigaseura Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueella, Sormunen jatkaa.

Hakan ja Valkeakosken kaupungin aiemmin tekemään markkinointisopimukseen kuuluu kaupungin nimikko-ottelut. Nämä tullaan pelaamaan Tehtaan kentällä.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT