Haka löi Hongan Juha Pirisen maalilla

161211_pirinen_aHakan kausi 2012 sai pelillisen starttinsa Saharan tekonurmella, jossa vastaan asettui viime kauden liiganelonen Honka. Kampp161211_pirinen2_nettiailu päättyi valkopaitojen 1-0 –voittoon.

Ottelun ratkaisu nähtiin 51. minuutin kohdalla, kun Hakan Juha Pirinen laukoi rangaistuspilkulta iltapäivän ainoan osuman. Erotuomari Kirsi Heikkinen määräsi rangaistuspotkun, kun Sampo Koskinen kaatoi vikkelästi pyörineen Claudio Matronen.

Kummallakin joukkueella oli avauspuolikkaalla omat mahdollisuutensa maaleihin. Maalitolpat kolisivat kentän molemmissa päissä. Toisella puoliajalla ote oli Hakalla, kunnes Obi Metzger otti illan toisen varoituksensa. Honka painoi miesylivoimalla viimeisen vartin, mutta Hakan puolustus kesti.

161211_obi_ja_matrone_nettiHakan kokoonpano: Ville Kauppinen, Jussi Heikkinen, Pauli Kuusijärvi (63. Jens Harju), Shane McFaul, Albin Granlund, Shane Robinson (46. Juuso Salonen), Topi Järvi (76. Santeri Lintunen), Sasha Popovitch, Juha Pirinen (59. Aleksi Nieminen), Claudio Matrone (51. Albert Kuqi), Obi Metzger (ua. 75).

Kuvat: Henry Rantaniemi