Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Olli Paasiosta FC Hakan toimitusjohtaja

FC Haka on nimennyt seuran uudeksi toimitusjohtajaksi Olli Paasion, 59. Paasio on pitkän linjan hakalainen, joka on toiminut jo vuosikymmenten ajan lukuisissa eri tehtävissä seurassa. Kuluvan vuoden ajan hän on työskennellyt FC Haka Oy:n varatoimitusjohtajana.

Paasio seuraa toimitusjohtajan tehtävässä Olli Huttusta, joka siirtyi takaisin valmennuspuolelle Vaasan Palloseuran päävalmentajaksi.
FC Haka Oy:n hallituksen puheenjohtajan Heikki Sormusen mukaan Paasion valintaa ei tarvinnut pitkään miettiä.

– Tässä vaiheessa tarvitsimme sellaisen henkilön, joka tuntee seuran tilanteen hyvin ja turvaa jatkuvuuden. Paasio, jos kuka, on sellainen, Sormunen painottaa.

Paasion toimenkuva on pitkälti markkinoinnillinen.

– Pelaajaneuvottelut ovat päävalmentaja Sami Ristilän vastuulla. Erillistä urheilutoimenjohtajaa emme tässä vaiheessa tarvitse, Sormunen huomauttaa.

Paasion mukaan Haka voi suunnata katseensa tulevaan positiivisin mielin.

– Joukkueessa on erinomainen henki ja se osoitti potentiaalinsa tällä kaudella. On hyvä muistaa, että liigakokemusta sai peräti seitsemän vuonna 1993 syntynyttä pelaajaa. Meidän taustajoukkojen tärkein tehtävä on nyt turvata jatkuvuus pääsarjatason peleihin Valkeakoskella, Paasio sanoo.

Viime vuosina tutuiksi tullut tarkka taloudenpito on Paasiolla hyvin tiedossa.

– Koskilaisuus on se teema johon tulemme kiinnittämään huomiota myös jatkossa. Pelkkä valkeakoskelainen tuki ei kuitenkaan riitä vaan tarvitsemme koko Pirkanmaan panosta, Paasio toteaa.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT