HJK löi Hakan kauden päätöspelissä

Ei ollut Hakasta vastusta mestari-HJK:lle kauden päätöspelissä. Klubi iski taululle lukemat 5-2. Kun samaan aikaan VPS ja MYPA voittivat pelinsä, niin Haka sijoittui liigassa lopulta kymmenenneksi.

Haka sai heti kärkeen mainion maalipaikan, kun pelikiellosta vapautunut Obi Metzger tykitti 18 metristä. Hyvä veto meni hieman yli.

Kotijoukkue otti ohjat käsiinsä 16. minuutin kohdalla. Aki Riililahti ja Sebastian Mannström sahasivat Hakan puolustuksen hajalle ja Riihilahti tykitti pallon kattoon.

Toinen konkaripelaaja eli Jari Litmanen näytti osaamistaan varttia myöhemmin. Näyttävä ulkoteräsyöttö Erfan Zenelille ja Hakan maalia vartioinut Michal Slawuta oli voimaton.

Zeneli osui toistamiseen heti toisen puoliajan alkuun. Zeneli sai rauhassa siirtää pallon verkkoon Litmasen ja Mannströmin esityön jälkeen.

Vain minuutti tästä ja HJK iski jo neljännen maalinsa. Mannström oli maalintekijänä, Litmanen syötti.

Haka sai hieman lohtua 64. minuutin kohdalla, kun Pekka Sihvola ohjasi matalan keskityksen ohi Ville Wallénin.

Toisen puoliajan hurlumhei jatkui, kun vaihdosta kentälle juossut Jarno Parikka pääsi tuulettamaan osumaa 70. minuutilla. Syötön antoi kukapa muu kuin kenttää hallinnut Litmanen.

Iltapäivän viimeisen maalin iski Haka. Metzger pääsi vartti ennen päätösvihellystä karkumatkalle eikä erehtynyt paikastaan.

Hakan kokoonpano: Michal Slawuta, Antti Ojanperä, Regillio Nooitmeer, Juuso Salonen, Marco Matrone, Shane Robinson, Jaakko Juuti (46. Pekka Sihvola), Lassi Luoto, Dema, John Weckström (55. Mohamed Koroma (75. Santeri Lintunen)), Obi Metzger.