Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Hakalla useita testimiehiä Lahti-ottelussa

Haka kohtaa perjantaina Tehtaan kentällä harjoitusottelussa FC Lahden. Hakalla on useita testimiehiä mukana kello 15.00 alkavassa ottelussa.

Hakan päävalmentaja Sami Ristilän mukaan ottelussa nähdään testipelaajia sekä muuten vähemmän viime aikoina pelanneita. Yhteensä Hakan mukana on kuusi testimiestä.

– Meillä on mukana Claudio Matrone FC Espoosta ja Miikka Kärkkäinen HIFK:sta, sekä kaksi amerikkalaista Jordan Seabrook ja Paul Torres sekä sitten pari virolaispelaajaa. Jenkit ovat harjoitelleet meidän mukanamme pari viikkoa ja vaikuttavat ihan hyviltä, Ristilä valottaa.

– Lisäksi kentällä nähdään sellaisia joita ei ole viime aikoina hirveästi pelanneita, eli Marco Matrone on kärsinyt pelikielloista eikä ole pelannut pitkään ja Juutin Jaska tekee paluun loukkaantumisen jälkeen kentälle ainakin joksikin aikaa, Ristilä paljastaa.

Ristilän mukaan harjoitusottelu tulee hyvään väliin.

– Tämä on meille nyt hyvä, sillä saamme katsastettua pelaajia ja samalla vähemmän pelaavat saavat pelituntumaa. Lisäksi FC Lahti on vastustajana sopiva, sillä he ovat nousemassa juuri Veikkausliigaan ja uudet kaverit pääsevät mittaamaan tasoa, Ristilä toteaa.

Hakan ja FC Lahden välinen ottelu alkaa kello 15.00.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT