Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Haka uusitulla kokoonpanolla Hongan kimppuun

Hakan liigapelit jatkuvat keskiviikkona Tehtaan kentällä, kun vastaan asettuu mitaleista haaveileva Honka Espoosta.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä liigakaudella kahdesti ja molemmilla kerroilla on päädytty pistejakoon. Tehtaan kentällä lukemat olivat toukokuussa 2-2 ja Espoon Tapiolassa heinäkuussa 1-1.

Hakan mitalihaaveet saivat kovan kolauksen sunnuntaina, kun koskilaiset kärsivät Jyväskylässä niukan 1-2 –tappion JJK:lle. Lisämurheita pelissä tuli myös pelikieltojen johdosta. Joukkueen runkopelaajista Regi Nooitmeerin, Marco Matronen ja Shane Robinsonin korttitilit täyttyivät. Juuso Salonen joutui tulemaan puoliajalla vaihtoon takareisivamman vuoksi eikä maalivahti Saku Pesosen jalka ole täydessä iskussa. Ongelmia on myös Jarno Mattilalla ja Demalla.

Päävalmentaja Sami Ristilällä on siis pohdittavaa kokoonpanon suhteen.

– Aika haastavista asemista lähdemme taistelemaan, mutta voittoa haemme. Niin olemme tehneet kauden kaikissa peleissä, Ristilä painottaa.

Hakan ja Hongan välinen kamppailu on Valkeakosken kaupungin nimikkopeli. Kauden ensimmäisessä kaupungin ottelussa Hakan ja RoPS:n välillä toukokuun lopulla yleisöä oli yli 2000, joten tunnelmaa on varmasti luvassa myös keskiviikkoiltana.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT