JJK kaatoi Hakan 2-1

Haka kärsi tällä liigakaudella jo kolmannen liigatappionsa JJK:lle. Tällä kertaa jyväskyläläiset olivat kotikentällään vahvempia lukemin 2-1 (0-0).

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli maaliton, eikä Harjun kentällä nähty tuona aikana kuin pari vaarallista tilannetta. Hakan Obi Metzger laukoi hieman ohi ja JJK:n Babatunde Wusu aikaili läpiajossaan.

Toisella puoliajalla tapahtui sitäkin enemmän. Ottelun 57. minuutilla Wusu ei enää erehtynyt. Wusu seurasi Saku Pesosen eteensä torjuman pallon ja viimeisteli kauden 11:nnen täysosumansa.

Haka tuli pelissä tasoihin 11. minuuttia myöhemmin. Jarno Mattila luikerteli laidaltaan keskeen ja sai syötöllään JJK:n puolustuksen sekaisin. Metzger näki paikkansa tulleen ja tuikkasi pallon ohi JJK-vahti Janne Korhosen.

Haka sai juhlia tasoitustaan vain kaksi minuuttia. Jo ensimmäistä maalia alustanut Jani Virtanen syötti laitaan Tuomas Latikalle. Latikka keskitti ja Tamas Gruborovics pääsi juhlimaan jo tämän kesän 15:ttä maaliaan.

Ottelun lopussa Haka sai pelata vielä vartin verran yhden miehen ylivoimalla, kun Wusu hölmöili itsensä aikaiseen suihkuun. Ylivoimasta huolimatta koskilaiset eivät onnistuneet tasoitusta rakentamaan ja näin mitalihaaveet taisivat haihtua lopullisesti.

Hakan kokoonpano JJK:ta vastaan: Saku Pesonen, Antti Ojanperä, Regi Nooitmeer (var.), Juuso Salonen (46. Niko Perera), Marco Matrone (var.), Lassi Luoto, John Weckström (60. Kastriot Kastrati), Shane Robinson (var.), Jarno Mattila, Pekka Sihvola (69. Juha Pirinen), Obi Metzger.