Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Muista seminaari ja yhtiökokous!

Alkavan viikon tehtävälistalle kannattaa merkitä huippuseminaariin ilmoittautuminen sekä osakkaille ylimääräiseen yhtiökokoukseen osallistuminen.

HJK-pelin yhteydessä 29.8. järjestettävään seminaariin on lupautunut alustajiksi sellaisia nimiä kuin Jalkapalloliigan nykyinen puheenjohtaja Lasse Lehtinen, vuorineuvos Juha Niemelä ja jalkapallomaajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen.

Omat näkemyksensä päivään tuovat myös Palloliiton toimitusjohtaja Kimmo J. Lipponen, FIM-varainhoidon toimitusjohtaja Mikko Mursula ja Valkeakosken kaupunginhallituksen puheenjohtaja Pekka Järvinen.

Tilaisuuden vetävät Noora Hautakangas ja Rainer Häggblom, eli muutaman vuoden takainen Miss Suomi sekä yritysjohtaja, jolla on vahva kokemus asiantuntijaorganisaatioiden johtamisesta ja hallitustyöskentelystä.

FC Haka Oy:n osakkeenomistajat on puolestaan kutsuttu ylimääräiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään torstaina 18.8. kello 17.00 Tehtaankentän Paviljongissa.

Osallistuakseen kokoukseen osakkaan on ilmoittauduttava 17.8. kello 16.00 mennessä. Ilmoittautumismenettelyn määrittää yhtiöjärjestyksen 10 §.

Ilmoittautuminen tapahtuu ensisijassa sähköpostilla osoitteeseen: nina.helpio@fchaka.fi tai puhelimitse numeroon 040-4841934.

Kokouksessa käsitellään yhtiön taloudellista tilaa ja siihen liittyvää rahoitushaastetta. Lisäksi käsitellään varainhankinnan muita mahdollisuuksia ja päätetään niistä.

Kokouksen aluksi on valmennusjohdon katsaus kauden tavoitteista ja niiden toteutumisesta.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT