Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Kausikorttihaaste etenee – 1500 kortin raja lähenee!

Viime viikon aikana kausikorttihaaste saavutti ison etapin, kun 1000 varausta ylitettiin upeasti!

Ja nyt olemme jo todella lähellä seuraavaa etappia, joka on 1500 varausta. Kun tuo raja menee rikki, FC Haka julkaisee kahden nykyisen pelaajan option käytöstä myös ensi kaudelle.

Haaste laitettiin käyntiin kokonaisuudessaan hyvän ja erityisesti ensi vuodelle menestysodotuksia lisäävän kauden sekä yleisön valtavan hienon tuen kunniaksi. Kun kausikorttihaaste toteutuu, saa FC Hakan kausikortin Veikkausliigakaudelle 2025 vain 59 eurolla. 

Vuosien nousujohteisella polulla oleva Haka tavoittelee Veikkausliigassa aina vaan korkeampia sijoituksia ja lähivuosina jopa kymmenettä Suomen mestaruutta. Pieneltä haastajapaikkakunnalta tähän tavoitteeseen yltäminen vaatii vahvan kannattajakunnan. Kausikorttihaaste on jälleen oiva paikka laajalle Haka-yhteisölle niin Suomessa, kuin ulkomaillakin näyttää vahvuutensa. Joukkue on näyttänyt vahvuutensa ja on mukana taistelussa europelipaikasta europelikarsinnassa.

– Kausikortin hankinnalla kannattajilla on mahdollisuus tukea joukkueen rakentamista ensi kaudelle. Useampi tärkeä sopimus on jo päästy tekemään, ja kohta niitä päästään julkaisemaan lisää, FC Haka Oy:n puheenjohtaja Marko Laaksonen iloitsee!

Kausikortti sisältää pääsyn Veikkausliigan kotiotteluihin kaudella 2025. Lisäksi kausikortilla saa edun mahdollisten Europelien tai Suomen Cupin kotiotteluiden lippuihin. Kortti ei ole henkilökohtainen, mutta jokaisella kortilla tulee olla nimetty omistaja. Eli kuka tahansa muukin, kuin omistaja voi käyttää kausikorttia otteluun sisäänpääsyyn. Samalla omistajalla voi olla useampi kortti.

Varaa omasi heti! Kannusta myös kaveria varaamaan. Aikaa kerätä yli 3200 varausta on vielä hyvin.

Tehdään yhdessä uusi kausariennätys! Varaa kausikortti täältä!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT