Haka helposti jatkoon

Hakalla ei ollut suurempia vaikeuksia Suomen Cupin 4. kierroksen ottelussaan. Kakkoseen täksi kaudeksi noussut Masku kaatui Naantalissa Karvetin tekonurmella lukemin 4-0 (3-0).

Haka ratkaisi pelin jo ensimmäisellä puoliajalla onnistuttuaan kolmesti maalinteossa. Vapauttavan avausosuman iski Tomi Petrescu 26. minuutin jälkeen. Hyvän esityön Petrescun maaliin teki Venance Zézé.

Kymmenen minuuttia myöhemmin lukemat olivat Hakalle jo 3-0, kun Venance Zézé ja Marco Matrone olivat ehtineet maalien tekoon. Zézé sijoitti pallon hallitusti verkkoon ja ehti pian perään alustamaan Matronen maaliin johtaneen puskun.

Toisella puoliajalla Juuso Salonen kaunisteli loppulukemiksi 4-0. Juha Pirinen antoi kulmapotkun, Sami Sanevuori jatkoi ja Salonen piti huolen siitä, että pallo meni maaliin asti.

Suomen Cupin 5. kierros arvotaan torstaina ja tuon kierroksen ottelut tulee pelata 29.3.–17.4. välisenä aikana. Voittaja selvittää tiensä jo 16 parhaan joukkoon.

Seuraavan harjoituspelinsä Haka pelaa ensi lauantaina Vaasassa Olli Huttusen valmentamaa VPS:aa vastaan.

Hakan kokoonpano Maskua vastaan: Saku Pesonen, Olukorede Aiyegbusi (54. Santeri Lintunen), Sami Sanevuori, Juuso Salonen, Sakari Saarinen, Dema, Marco Matrone, Jussi Aalto, Venance Zézé, Tomi Petrescu (var.) (64. Mika Jussila), Lasse Linjala (46. Juha Pirinen).