Eero Markkanen sopimukseen FC Hakan kanssa

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

07.02.2020

FC Haka on tehnyt yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Eero Markkasen, 28, kanssa.

Lähes kaksimetrinen Markkanen on pelannut aiemmin Veikkausliigaa JJK:ssa, HJK:ssa ja RoPS:ssa. Kansainvälistä kokemusta hänellä on Ruotsista, Espanjasta, Tanskasta, Saksasta ja viimeksi Indonesiasta.

– Minusta on hienoa että Eero valitsi meidät. Eeron fyysiset ominaisuudet ovat kaikkien tiedossa ja nyt yritämme kehittää hänen kokonaisvaltaista pelaamistaan. Jos onnistumme mittaamaan kaiken potentiaalin Eerosta ulos, niin hänestä on hurjasti apua meille, FC Hakan päävalmentaja Teemu Tainio iloitsee.

– Olen kyllä liekeissä Eero Markkasen tulosta joukkueeseemme. Olemme hakeneet pelaajia, jotka haluavat urallaan eteenpäin tai hakevat uutta potkua uralleen. Eero sopii erittäin hyvin tähän kastiin, FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen puolestaan hehkuttaa.

Suomen A-maajoukkueessa Markkanen on esiintynyt 17 kertaa ja viimeistellyt noissa otteluissa kaksi maalia.

– Eero tuo hieman kokemattomaan joukkueeseemme kokemusta. Lisäksi hänen fyysisyytensä on sitä, mitä olemme hakeneet joukkueeseemme. Hän täydentää erinomaisesti myös Salomo Ojalaa hyökkäyspäässä. Uskon ehdottomasti, että “Teme” (päävalmentaja Tainio) valmennusryhmänsä kanssa saa Eeron sopimaan täydellisesti pelitapaamme, Huttunen toteaa.

Markkasen kommentteja luvassa myöhemmin…

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.