Hakan kausarikamppis oli suurmenestys!

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

18.10.2019

FC Hakan Kausarikamppis 2020 päättyy tänään, mutta Veikkausliigakausarin voi edelleen hankkia edulliseen hintaan. Rohkeasti jo kauden keskellä aloitettu kampanja saavutti tavoitteensa ennätysajassa ja edelleen myynti on käynyt kuumana. Kausikorttien myyntimäärä kampanja-aikana on yli 2100 kappaletta, mikä on kirkkaasti yli tavoitteen ja seuran kausikorttiennätys kautta aikain.

– Huh huh, onpa hurja määrä ihmisiä, jotka haluavat kannattaa ja tukea Hakaa. Olen sanaton, kuvailee tuntojaan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Ensi vuoden Veikkausliigakausikortin on voinut varata hintaan 59 € ja, kun tavoitemäärä 1934 varausta tuli täyteen, muuttui hinta todelliseksi. Nyt seura on päättänyt jatkaa samalla hinnalla kausikorttien myyntiä vuoden loppuun saakka.

– Päädyimme tähän ratkaisuun, sillä haluamme edelleen osoittaa kaikille, että yhdessä saavutamme huimia tuloksia. Ei ole mitään syytä nostaa kortin hintaa, kun kerran kampanjatavoite saavutettiin. Niinpä esimerkiksi joululahjaksi tai isänpäivälahjaksi saa Veikkausliigakausarin melko kohtuulliseen hintaan edelleen, jatkaa Huttunen.

– Kiitos vielä kaikille kampanjan onnistumisen mahdollistaneille. Jokaiselle itselleen, perheelleen, kaverilleen, lahjaksi tai hyväntekeväisyyteen kortin hankkineelle. Olette tehneet tärkeän valinnan, Huttunen päättää.

Haka pelaa VIIMEISEN Ykkösen ottelunsa Kansanjuhlapelissä MyPaa vastaan tulevana sunnuntaina. Tapahtumassa on pomppulinna (säävaraus), nousualpakoita, siipiä, tunnelmaa ja vaikka mitä. Lopussa joukkue kukitetaan kentällä yhdessä yleisön kanssa. Ottelu alkaa klo 14.

Kaikille avoimet Nousujuhlat (K18) järjestetään Waltikassa pe 25.10. klo 20:30 alkaen. Paikalla koko joukkue taustoineen ja ohjelmassa musiikkia, arvontoja, haastattelua ja hauskanpitoa.

Kuva: Jussi Rämä

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.