Hakan nuorelle joukkueelle tappio

Kokeneiden pelaajien poissaolo näkyi Hakan otteissa Liigacupin päätösottelussa MYPA:a vastaan. Kouvolalaiset iskivät Lehtomäen tekonurmella taululle 3-0 -lukemat ja näin Hakan osaksi tuli jumbosija etelälohkossa.

MYPA:n maaleista vastasivat ensimmäisellä puoliajalla Antti Okkonen ja ex-Haka Mikko Innanen. Okkonen täräytti vapaapotkun reilusta 20 metristä ja Innanen puolestaan pisti pallon alakulmaan lähietäisyydeltä. Toisen puoliajan lopulla isännistä onnistui maalinteossa vielä Tuomas Aho vapaapotkun jälkitilanteesta.

Hakan nuorista lupauksista debyyttinsä edustusjoukkueen virallisissa otteluissa teki Santeri Lintunen. Lintunen uurasti 70. minuuttia ja hänen paikkansa otti Lintusen tapaan toisen polven hakalainen Sasha Popovits.

Liigacupin etelälohkon 7:s sija tietää Hakalle Suomen Cupissa ottelua SAPA/2:ta tai LoPaa vastaan maaliskuun lopulla. SAPA/2 ja LoPa kohtaavat toisensa Helsingin Oulunkylässä 19.3.

Hakan kokoonpano: 12 Ville Kauppinen, 28 Abu Sankoh, 4 Juuso Salonen, 5 Shane Robinson, 7 John Weckström (76 min. 23 Albert Kuqi), 11 Mohamed Koroma (83 min. 17 Kalle Multanen), 15 Jaakko Juuti, 16 Pekka Sihvola, 18 Josef Chavez, 20 Juha Pirinen (76 min. 13 Aleksi Nieminen), 27 Santeri Lintunen (70 min. 14 Sasha Popovits).