FC Haka yhteistyöhön Sydänsairaalan kanssa

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

11.04.2019

FC Haka ja Sydänsairaala ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2019. Sopimuksen mukaisesti FC Hakan pelaajat käyvät sydämen ultraäänitutkimuksissa Tampereen Sydänsairaalassa. Eilen tutkimusvuorossa olivat muun muassa FC Hakan kapteenistoon kuuluvat Ville-Valtteri Starck ja Anton Popovitch. Molemmat tietävät hyvin sydänterveyden merkityksen myös urheilussa Jaakko Rantasen jouduttua lopettamaan uransa viime kesänä sydänvian takia. Kuvassa myös Sydänsairaalan kardiologian aluepalveluiden palvelujohtaja Vesa Virtanen.

Suomen Palloliiton lisenssimääräysten mukaisesti pelaajille on tehtävä sydämen ultraäänitutkimus kertaalleen ennen 21 vuoden ikää ja pelaajan noustessa Miesten Ykköseen.
– FC Hakassa pelaajien terveys on meille kaikkein tärkein asia. Sydänsairaalan yhteistyön myötä tiedämme pelaajien saavan parhaan mahdollisen tutkimuksen ja hoidon, toteaa FC Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

Kaikki uutiset