Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Voiton päässä finaalista – lauantaina Tehtikselle vieraaksi Gnistan!

FC Haka jatkaa taisteluaan paikasta Euroopan kentille, kaadettuaan eilen keskiviikkona 23.10. Eurolopputurnauksen ensimmäisessä ottelussa FC Interin, jatko-ottelun jälkeen lukemin 2-1! Suurten panosten ottelut jatkuvat jo ylihuomenna lauantaina Gnistania vastaan kotona Tehtaan kentällä!

FC Hakan ja IF Gnistanin välinen ottelu pelataan 17.00 ja Tehtiksen portit aukeavat klo 16.00.

Lipunmyynti otteluun on nyt auki Tiketissä!

FC Haka – IF Gnistan la 26.10. klo 17.00 (portit 16.00). Liput 11,50-15€! Alle 17-vuotiaat ilmaiseksi, ja kausikortit ovat edelleen voimassa!

Ota alkulämmöt Paviljongissa, tai tutustu Vip-tiloihin!

Joka sää on futissää! Satoi, paistoi, tuuli tai pyrytti, Tehtiksellä olet suojassa katetuissa katsomoissa! Lisäksi voit lämmitellä myös Ravintola Paviljongissa Kivikatsomon puolella sekä poikkeuksellisesti tällä kertaa kaikilla myös Haka-klubilla VIP-tiloissa Puukatsomon puolella!

Alkulämmöt Paviljongissa saa päälle klo 16.15 alkavassa nopeatempoisessa Kahoot-visailussa (parhaat palkitaan jälleen!), sekä tarjouksessa olevilla minttukaakaolla tai rommitotilla! Myös alkoholittomia lämmittäviä ja virkistäviä juomia, purtavia unohtamatta, normaalisti tarjolla. Paviljongissa myös laajalti fanituotteita myynnissä sekä pöytäfutista ja biljardia pelattavissa.

Puukatsomon puolella Haka-klubi eli VIP-tilat ovat avoinna kaikille! Puukatsomon Tehtaan päädyssä olevassa Original-teltassa ei ole anniskelua, vaan se tapahtuu poikkeuksellisesti Haka-klubilla, josta löytyy ravintolan lisäksi myös anniskelukatsomo. Haka-klubi sijaitsee Puukatsomon päädyssä – nyt on erinomainen tilaisuus tutustua VIP-tiloihin, lämpimästi tervetuloa!

Huom: Anniskelukatsomoon ikäraja 18 vuotta.

Kausikortit voimassa ja pääsyliput vain 15€/kpl!

FC Hakan kuluvan kauden kausikortit käyvät myös Eurolopputurnauksen kotiotteluissa (ml. mahd. finaaliottelu). Normaalin pääsylipun hinta on 15€/kpl ja alennusryhmien (opiskelijat, eläkeläiset) pääsylippu 11,50€/kpl.

Liput ovat saatavilla Tiketissä sekä Tehtaan kentän lipunmyyntipisteistä ottelupäivänä.

Älä jätä väliin tätä tärkeää ottelua – tule kannustamaan FC Haka eurolopputurnauksen finaaliin!

jos Haka voittaa, finaalipelit saapuvat Tehtikselle kE 30.10.!

VPS:n kaatanut Gnistan ja Haka taistelevat lauantaina Tehtiksellä finaalipaikasta eurolopputurnauksessa! Finaalissa on vastuksena Veikkausliigan neljänneksi sijoittunut SJK. Finaali pelataan kaksiosaisena ja se toisi kauden viimeisen kotiottelun pelattavaksi Tehtikselle keskiviikkona 30.10. Kyseessä on 1.osaottelu, ja finaalipaikan suoraan lunastanut SJK saa kunnian isännöidä 2.osaottelua lauantaina 2.11. klo 14.30. Yhteislukemin parempi joukkue lunastaa itselleen Veikkausliigan viimeisen europelipaikan UEFAn Konferenssiliigan otteluihin ensi kaudeksi. Panokset eivät voisi olla näillä otteluilla valtavammat!

Nähdään Tehtiksellä!

Ps. FC Hakan kausikorttihaaste saavutti 1500 varauksen rajan ja pääsimme julkaisemaan Oskari Sallisen ja Nikolas Talon jatkot FC Hakassa! Kausikorttihaaste jatkuu ja seuraavaksi tavoittelemme 1750 varatun kortin rajaa – kun se tulee täyteen julkaisemme tärkeän jatkosopimuksen. Varaa siis omasi nyt!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT