Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Eurounelman tavoittelu alkaa Tehtiksellä keskiviikkona – liput myynnissä nyt!

FC Haka jatkaa taisteluaan paikasta Euroopan kentille, kun joukkue isännöi FC Interiä Veikkausliigan Eurolopputurnauksen ratkaisevassa 1.kierroksen ottelussa ylihuomenna keskiviikkona 23. lokakuuta. . Ottelu pelataan Tehtaan kentällä Valkeakoskella klo 18:00. Huomaathan, että Tehtiksen portit aukeavat klo 17.00.

Lipunmyynti otteluun on nyt käynnissä, ja odotettavissa on jännittävä ilta, kun molemmat joukkueet hakevat voittoa tiukassa kamppailussa eurokentille pääsystä. Luvassa on myös kauden suurimmat fanituotealennukset varastontyhjennyskampanjassa sekä Jälkipelit Ravintola Paviljongissa, johon voi tulla lämmittelemään ja pelailemaan korttia, pöytäfutista tai biljardia!

Kausikortit voimassa ja pääsyliput tarjouksessa 15€/kpl!

FC Hakan kuluvan kauden kausikortit käyvät myös Eurolopputurnauksen kotiottelussa tai -otteluissa. Pääsyliput ovat myynnissä edulliseen 15€ hintaan, sekä myös alennusryhmien liput 11,50€ hintaan ovat tulossa myyntiin.

Liput ovat saatavilla Tiketissä sekä Tehtaan kentän lipunmyyntipisteistä ottelupäivänä.

Älä jätä väliin tätä tärkeää ottelua – tule kannustamaan FC Haka voittoon ja taistelemaan eurokenttien paikasta!

Näin eurolopputurnaus jatkuu!

Jos Haka voittaa Interin, koskilaisten ottelut eurolopputurnauksessa jatkuvat. Ottelu pelataan kotona Tehtaan kentällä la 26.10. klo 17.00, jos Gnistan voittaa VPS:n 1.kierroksella. Ottelu pelataan vieraissa la 26.10. klo 14.30, jos VPS voittaa Gnistanin 1.kierroksella.

Jos Haka voittaa 2.kierroksen ottelun (VPS/Gnistan vastaan), finaalin 1.osa-ottelu pelataan Tehtaan kentällä ke 30.10. klo 18.00 finaalipaikan suoraan lunastanutta SJK:ta vastaan. Finaalin 2.osaottelu pelataan Seinäjoella la 2.11. klo 14.30.

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT