Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Eurounelma elää – suuret panokset lauantaina!

Kotipeliviikko ja eurounelma elää! Tehtaan kenttä kutsuu koolle tulevana lauantaina 19.10. klo 18.00 alkavassa ottelussa Vaasan Palloseuraa vastaan. Kausi huipentuu lauantain jälkeen eurolopputurnaukseen, jonka voittaja pääsee seuraavalla kaudella suoraan UEFA:n Konferenssiliigan 1. karsintakierrokselle.

Lauantaina Hakalla on pelissä valtava panos: suora paikka Eurolopputurnauksen finaaliin! Finaalipaikan saa Veikkausliigan neljännen sijan varmistanut joukkue – tästä sijoituksesta kamppailevat Haka ja SJK. Tällä hetkellä sarjataulukossa SJK on vain kahden pisteen päässä ja joutuvat taistelemaan voitosta tai tasapelistä kynsin ja hampain, kun vastaan asettuu mestaruudesta taisteleva Ilves.

Finaalin vastustaja ratkaistaan Eurolopputurnauksen pudotuspelien kautta. Pudotuspeleissä ovat mukana Hakan tai SJK:n lisäksi VPS, IF Gnistan sekä FC Inter.

Mikäli 19.10. Veikkausliigan Mestaruussarjan päätöskierroksella:

  • Haka voittaa VPS:n ja SJK häviää Ilvekselle, Haka nousee neljänneksi ja etenee suoraan Eurolopputurnauksen finaaliin.
  • Haka voittaa VPS:n ja SJK voittaa Ilveksen/päätyy tasapeliin: Haka sijoittuu viidenneksi ja ansaitsee tällöin Eurolopputurnauksen pudotuspeleihin kahden kotiottelun edun
  • Haka häviää VPS:lle: Haka sijoittuu kuudenneksi ja Eurolopputurnaus alkaa yhtälailla pudotuspelien kautta

Mikäli Hakan sijoitus on viides tai kuudes, ensimmäinen pudotuspeli Eurolopputurnauksessa on kotiottelu Tehtiksellä. Ottelu pelataan ke 23.10. Tarkemmat infot mahdollisista ottelujärjestelyistä pian lauantain tuloksen jälkeen.

Nämä pelit ratkaisevat kaiken ja kruunaavat kauden – eurounelma elää! Tervetuloa Tehtikselle tulevana lauantaina!

FC Haka – VPS, la 19.10. klo 18.00, Tehtaan kenttä. Portit aukeavat jo klo 16.30 ja samalla käynnistyy Paviljongissa Oktoberfest, ja Happy Hour! Virkistävät juomat alennetuin hinnoin – juhlat voivat alkaa! Liput myy Tiketti!

PS. Rakennamme siis parhaillaan mahdollisesti eurokentät ensi kesänä valloittavaa joukkuetta – FC Hakan kausikorttihaasteessa on sinun mahdollisuus olla sekä koskilaisten tukena, että konkreettisesti vaikuttamassa siihen, että ensi kaudella nähdään entistä vahvempi Haka. Kausikorttihaasteen toteutuessa kausari vain 59€/kpl! Varaa omasi täältä! Haasteen toteutuminen vaatii siitä, että saamme Tehtiksen täyteen eli 3200 kausikorttivarausta!

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT