Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

Syyslomalla Tehtiksellä K-Plussan Jalkapallokoulu!

K-Plussa ja FC Haka järjestävät syysloman virikkeeksi ilmaisen jalkapallokoulun alueen 7–10-vuotiaille lapsille. Jalkapallokoulu on osa Keskon ”Liike on lääke” -hanketta, jonka tavoitteena on kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan nykyistä enemmän. Jalkapallokoulussa leikitään, harjoitellaan ja pelaillaan Hakan pelaajien johdolla. Tervetulleita ovat kaikki kiinnostuneet 7–10-vuotiaat. Jalkapallokoulu järjestetään ke 16.10. klo 10–13 Valkeakoskella Tehtaan kentällä.

K-Plussan ja FC Hakan suosittu, vuosittainen Jalkapallokoulu on järjestetty jo yli kymmenen kertaa. Liikunnallinen päivä pitää sisällään erilaisia rastitehtäviä, hyvähenkisiä pelejä sekä hauskanpitoa kavereiden kanssa. Pelien ja harjoitusten jälkeen lasten on mahdollista saada K-Plussan tarjoamat välipalat sekä FC Hakan edustusjoukkueen pelaajilta nimikirjoitukset sekä yhteiskuvat muistoksi tästä hauskasta päivästä. FC Haka ja K-Plussa tarjoaa kaikille Jalkapallokouluun osallistuneille pääsylipun lauantain 19.10. otteluun FC Haka – VPS Tehtaan kentälle. Lippu oikeuttaa yhden huoltajan vapaan pääsyn jalkapallokouluun osallistuneen lapsen seurassa. Alle 17-vuotiaat pääsevät totuttuun tapaan ilmaiseksi Tehtikselle!

FC Haka ja K-Plussa toivottavat lapset lämpimästi tervetulleeksi Jalkapallokouluun tänäkin vuonna!

Ilmoittautumiset jalkapallokouluun tästä SU 13.10.2024 mennessä.

K-Plussa-jalkapallokoulun ohjelma:

Ke 16.10.

                             Klo 10.00 Tervetuloa Jalkapallokouluun

                             Klo 10–12.30 Hakan pelaajien vetämät harjoitukset ja pelit

                             Klo 12.30–13 Välipala, nimikirjoitukset ja yhteiskuvat Hakan pelaajien kanssa

Lisätietoa ilmoittautumisesta tai jalkapallokoulusta saa tarvittaessa FC Hakan toimistosta, 040 4841934 tai toimisto@fchaka.fi

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT