Siirry pääsisältöön FC Haka

Uutiset

FC Haka saa perjantaina vastaansa SJK:n Tehtaan kentällä

FC Hakan ottelut Veikkausliigan Mestaruussarjassa jatkuvat perjantaina, kun Seinäjoen Jalkapallokerho saapuu Tehtaan kentälle kello 18.00 alkavaan otteluun.

Joukkueet ovat kohdanneet kahdesti tämän kauden Veikkausliigassa ja molemmat joukkueet voittivat omat kotiottelunsa. Tehtiksellä Haka vei ottelun toukokuussa nimiinsä 2-0 ja kesäkuussa SJK puolestaan oli kotonaan maalein 2-1 parempi.

Sarjataulukossa joukkueet ovat peräkkäin. SJK on neljäntenä 37 pisteellään ja Haka viidentenä kaksi pistettä perässä. Joukkueiden tämänhetkinen kunto on niin ikään käytännössä samankaltainen – molemmat ovat voittaneet viimeisestä viidestä ottelusta yhden, pelanneet kaksi kertaa tasan ja hävinneet kahdesti. Siinä missä Haka kärsi lauantaina Tammelassa kirvelevän 3-2 -tappion Ilvekselle, niin SJK haki Helsingistä HJK:n vieraana 2-2 -tasapelipisteen.

SJK on osunut Veikkausliigassa viidesti Hakaa enemmän ja joukkueen 42 maalista vastuuta on eniten kantanut hyökkääjä Jaime Moreno, joka on osunut kaikkiaan kymmenen kertaa. Valkopaitojen päävalmentaja Andy Smith peräänkuuluttaakin että vieraiden riveistä löytyy vaarallisuutta, mihin pitää olla valmiita.

– SJK on vaarallinen joukkue, minkä riveissä on muutama fantastinen yksilö. Meidän on oltava valmiina ja keskittyneenä alusta alkaen, ja mikäli siinä onnistumme, luvassa on hyvä esitys.

– Viime ottelussa, jos unohdamme muutamat yksittäiset tilanteet, niin pelaajamme esiintyivät loistavasti. Jos pystymme samaan koko 90 minuuttia, niin saamme perjantaina hyvän tuloksen.

– Meillä on alla hyvä treeniviikko, joukkueessa on hyvä henki päällä ja odotamme innoissamme huomista.

Hakalta ovat edelleen sivussa loukkaantumisesta johtuen Niklas Friberg sekä Liam Hughes. Lisäksi Haymenn Bah-Traore on sivussa pelikiellosta johtuen.

FC Hakan kausikorttikampanja käynnistyi tänään!
Kampanjassa myydään kausikortteja FC Hakan miesten edustusjoukkueen kauden 2025 Veikkausliigan kotiotteluihin. Kausikortin kampanjahinta on 59€
Lue lisää ja varaa omasi TÄÄLTÄ.

FC Haka – SJK perjantaina 20.9.2024 kello 18.00 Tehtaan kenttä.

Otteluinfo ja liput.

Ottelu suorana Ruutu+ -palvelusta.

SJK:n ennakko.

Kuva: Juha Tamminen

PÄÄYHTEISTYÖKUMPPANIT