FC Haka – Crusaders fc to 13.7.

FC Haka kohtaa Konferenssiliigan ensimmäisellä karsintakierroksella pohjoisirlantilaisen Crusaders FC:n kotonaan torstaina 13.7. kello 19.00 alkaen. Portit otteluun aukeaa klo 17.00 VIP-lipun ostaneille ja 18.00 kaikille. Saavuthan ajoissa!

Merkittävä muutos on, että Euro -peleissä jokaisella katsojalla tulee olla numeroitu istumapaikka. Muistutuksena: Pysyvät istumapaikkavaraukset koskevat vain Veikkausliigaotteluita, eli pysyviä istumapaikkavarauksia ei ole käytössä euro-otteluissa. 

Tehtaan kenttä on suljettuna kaksi vuorokautta ennen ottelua, jolloin stadionilla on valvonta, ja kulkeminen onnistuu ainoastaan kulkuluvan kanssa.

Tällä sivulla on kootusti tärkeää infoa, joka on hyvä lukea läpi.

  1. Lipunmyynti
  2. Katsomojärjestelyt
  3. Tehtaan kentällä valvontaa ti 11.7.-to 13.7.
  4. Turvallisuus

1. Lipunmyynti

Liput ovat myynnissä Tiketti.fi -palvelussa, R-Kioskeilla ja Hakan toimistolla arkisin kello 10-15 (Huom. Tehtis suljettu 11.-13.7.).

Liput ovat myynnissä ennakkoon 13.7. klo 14.00 asti tai niin kauan kuin lippuja riittää. Ottelupäivänä on myynnissä vain hajapaikkoja ja omaa istumapaikkaa ei enää tässä vaiheessa ole mahdollista valita vapaasti.

LIPPUJEN HINNAT

Kausikorttilaisten etu: FC Hakan kausikorttilaiset 2023 ovat oikeutettuja -20 % alennukseen lipunhinnasta. Kausikorttilipun alennuksen hyödyntämiseen vaaditaan kausikorttinumero, joka tulee syöttää lippua valitessa. 

Normaali lippu 25 € + palvelumaksu

Normaali lippu kausikorttilaisille 20 € + palvelumaksu 

Alennuslippu (koululaiset, opiskelijat, eläkeläiset) 12,5 € + palvelumaksu 

Alennuslippu kausikorttilaisille (koululaiset, opiskelijat, eläkeläiset) 10 € + palvelumaksu 

Alle 7-vuotiaat 0,50 € + palvelumaksu  

Musta-VIP (sis. Tehtaan kentän Puukatsomon parhaat paikat D-katsomolohkosta, buffet-ruokailun, suljetussa tilaisuudessa uusituissa VIP-tiloissa, 3 ruokajuomaa sekä puoliaikakahvit, sekä 1h aiemman pääsyn Tehtaan kentälle) 99€ + palvelumaksu -> myynnissä su 9.7. asti

2. Katsomojärjestelyt

Puukatsomon A-katsomolohko ja Kukko-teltta ovat varattu ainoastaan vieraskannattajaryhmälle. Vieraskannattajaryhmä eriytetään stadionille saapumisesta alkaen omaan katsomolohkoon ja heille järjestetään oma sisäänpääsy. Järjestyksenvalvontaa lisätään katsomolohkon reunamille. 

Puukatsomon D-katsomolohko toimii VIP-katsomolohkona

Puukatsomon F-katsomolohkoon on myynnissä anniskelukatsomopaikkoja

Numeroitujen istumapaikkojen ja turvallisuusjärjestelyiden myötä päädyn lasten leikkipaikka ei ole käytössä europeleissä. 

KULTAKORTTILAISTEN PÄÄSYLIPUT

Palloliiton Kultakortilla pääsee 10 ensimmäistä tähän lomakkeeseen ilmoittautunutta. Lippu on tilattava ottelua edeltävänä arkipäivänä kello 10.00 mennessä.

3. tehtaan kentällä valvontaa ti 11.7. -to 13.7.

Tehtaan kenttä suljettuna kaksi vuorokautta ennen ottelua, jolloin stadionilla on valvonta, ja kulkeminen onnistuu ainoastaan akkreditoituna, kulkuluvalla.

4. Turvallisuus, kielletyt esineet

Porteilla tehdään turvatarkastus kaikille katsojille ja myös kaikki laukut tarkistetaan.

Alle on listattu kielletyt esineet. Järjestäjä varaa itselleen oikeuden myös muiden vaarallisten esineiden kieltämiseen. Turvatarkastusten nopeuttamiseksi suosittelemme jättämään kaikki ylimääräiset kantamukset kotiin.

Kiellettyjen esineiden lista