Haka taipui HJK:lle

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

21.02.2009

Hakan neljäs Liigacupin mittelö päättyi pettymykseen, kun HJK vei pisteet Saharan tekonurmelta Helsinkiin lukemin 2-0. Ottelun molemmat osumat syntyivät toisella puoliajalla.

Peliä oli käyty tunnin verran, kun Petri Oravainen ja Akseli Pelvas pelasivat hyvin yhteen ja Pelvas vei HJK:n ottelussa johtoon. Ottelu ratkesi kahdeksan minuuttia myöhemmin, kun Janne Korhonen ei saanut pidettyä näpeissään Pelvaksen laukausta ja Sebastian Sorsa oli kärkkäänä paluupallossa.

Hakan parhaat tilanteet tulivat toisella puoliajalla. Heti kärkeen Antti Hynysellä oli kaksikin paikkaa tehdä koskilaisille osuma. Hynynen laukoi ensin Mikko Innasen syötöstä päin Jani Vianderia ja Hynysen laukomaan jatkopalloon pääsi puolestaan pakki väliin.

Sama kaksikko järjesti myös toisen pahan paikan Klubin maalille, kun Hynynen murtautui väkisin laidalta läpi ja syötti Innasen vetopaikkaan. Runsaslukuisen kotiyleisön harmiksi Innasen ohjaus meni hieman ohi.

Oma saumansa maalintekoon oli lopussa myös Sami Ristilällä, mutta vaihdosta kentälle tulleen Ristilän kova laukaus sujahti yli vastustajajoukkueen maalin.

Hakan päävalmentaja Olli Huttusta peli jäi harmittamaan hyvästä yrityksestä huolimatta.

– Odotin enemmän joukkueelta, mutta matkalla tässä vasta ollaan tämän ryhmän kanssa, Huttunen totesi

– Ensimmäinen puoliaika oli huonompi ja toinen parempi. Niistä paikoista me emme tehneet maaleja, joista HJK teki, Huttunen murehti.

Oman mielenkiintonsa otteluun toi Valeri Popovitchin ja Cheyne Fowlerin esiintymiset vanhaa seuraansa vastaan. Popovitch pelasi ottelussa reilut 70. minuuttia, Fowler uurasti täydet minuutit.

Hakalla alkoi tästä pelistä muutaman päivän hiihtoloma. Seuraava ottelu valkopaidoilla on perjantaina 6.3. Pietarsaaressa Jaroa vastaan. Tuosta, ja 17.3. KuPS:ia vastaan Kuopiossa pelattavasta kamppailusta olisi väännettävä pisteitä, että jatkopaikka Liigacupissa irtoaisi.

Hakan kokoonpano: Janne Korhonen, Hojin Lee (46. Pietari Holopainen), Petri Viljanen, Markus Joenmäki, Jari Nikkilä, Jani Kauppila, Mika Mäkitalo (62. Sami Ristilä), Mikko Innanen, Sebastian Strandvall (87. Brian Gilmour), Valeri Minkenen (62. Nicolas Kivistö).

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.