VPS-Haka -ottelulle uusi pelipäivä

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

14.02.2009

Kaksi Vaasan Palloseuran kotiottelua Veikkausliigakaudella 2009 on siirretty pelattaviksi päivää aiemmin kuin alkuperäiseen otteluohjelmaan oli merkitty. Kyseessä olevat ottelut ovat VPS:n kotiottelut FC Hakaa ja FF Jaroa vastaan. Kumpikin ottelu siirtyy pelattavaksi keskiviikkona alkuperäisen torstain asemesta. Otteluiden alkamisajat pysyvät ennallaan.

Otteluiden uudet pelipäivät:
Ke 22.4. klo 18.30 VPS – FC Haka
Ke 13.5. klo 19.00 VPS – FF Jaro

Ottelusiirtojen taustalla ovat alkuperäisten otteluajankohtien kanssa samanaikaisesti Vaasassa järjestettävät ravit. Vaasan ravirata sijaitsee aivan Hietalahden stadionin vieressä ja kahden merkittävän urheilutapahtuman päällekkäisyys olisi tuonut merkittäviä käytännön ongelmia.

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.