Jami Kyöstilälle jatkosopimus FC Hakan kanssa

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

14.10.2019

FC Hakan luottopelaajiin kuuluva 23-vuotias puolustaja Jami Kyöstilä on tehnyt valkeakoskelaisten kanssa kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

– Hyvät on fiilikset. Tällaisen kauden jälkeen on hienoa päästä ylemmälle tasolle kokeilemaan kykyjään. Joukkueen ympärillä on todella hyvät tunnelmat, Kyöstilä huomauttaa.

Lammilla jalkapallo-oppinsa saanut Kyöstilä siirtyi FC Hämeenlinnasta Hakaan keväällä 2015. Ensimmäisen Ykkösen ottelunsa hän pelasi saman vuoden syksyllä. Ykkösessä pelejä on ehtinyt kertyä yhteensä 85 ja niissä on syntynyt yksi maali.

– Se oli viime kaudella päätöspelissä Jaroa vastaan rankkarista, lukuisten maalien alustajana toiminut Kyöstilä muistaa.

Hakan päävalmentaja Teemu Tainion mukaan Kyöstilä on ollut ehdottomasti yksi kauden onnistujista.

– Hän on moderni, hyökkäävä pakki. Näen Jamissa todella paljon potentiaalia ja kehittymisen varaa, Tainio toteaa.

Kyöstilällä ja muilla hakalaisilla on edessä vielä yksi ottelu Ykköstä. Sunnuntain kauden päätöspelissä on vastassa Tehtaan kentällä MYPA. Haka-MYPA alkaa sunnuntaina 20.10. kello 14.

Kuva: Jussi Rämä

Kaikki uutiset
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.