Kausarikampanjassa huikea alku, vuorokaudessa yli 500 varausta

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

04.09.2019

Tiistaina aloitettu kauden 2020 kausarikampanja on alkanut huikeissa merkeissä. Ensimmäisen vuorokauden aikana kausikortteja varattiin jo yli 500 kappaletta. Kampanja toteutetaan, mikäli kausikortteja varataan vähintään 1934 kappaletta.

– Yleisömäärissä on ollut yli 50% kasvu edelliseen kauteen, mikä on mahtava nousu katsojamäärissä. Hieno kotiyleisö onkin yksi syy siihen, että kotijoukkue on tällä kaudella pelannut todella vakuuttavasti varsinkin kotona Tehtaan kentällä. Siitä iso kiitos kannattajillemme! Kannattajat ovat olleet tukenamme vaikeinakin aikoina, joten haluamme tarjota myös ensi kaudelle edulliset kausikortit. 59 euron hintaiset kausikortit ovat voimassa ensi kaudella niin Ykkösessä tai Veikkausliigassa kampanjan toteutuessa, toteaa Hakan toimitusjohtaja Olli Huttunen.

– Kausarikampanjan alku on ollut uskomattoman hyvä, uskon vahvasti meidän saavuttavan tavoitteena olevan 1934 kausikortin rajan. Onnistunut kausarikampanja antaa myös hyvän lähtökohdan ensi kauden joukkueen rakentamiselle, jatkaa Huttunen.

Kaikki uutiset