Erkka Helminen: ”Saamme hyvän joukkueen kasaan”

PELAAJIEN KUMMIYRITYKSET

26.12.2018

Hakan oma kasvatti Erkka Helminen allekirjoitti ensi kauden kattavan jatkosopimuksen seuran kanssa. Helmisellä on kovat odotukset tulevasta kaudesta.

Joulun alla Hakan kannattajille jaettiin kaksi kovaa pakettia, kun Anton Popovitchin ja Erkka Helmisen jatkosopimukset julkaistiin. Vielä kun aiemmin viikolla julkaistiin vahvan kauden EIF:ssä pelanneen Jacob Bushuen sopimus, on Hakan keskikenttä timanttisessa kunnossa jo ennen vuodenvaihdetta.

– Oikein hyvä fiilis jatkosopimuksesta. Minulla on hyvä tunne joukkueesta ja saamme varmasti kovan ryhmän kasaan ensi kaudeksi, Helminen miettii.

Haka viettää ensi vuonna 85-vuotisjuhlavuottaan ja seura on asettanut tavoitteekseen nousun Veikkausliigaan. Helminen ei kovaa tavoitetta hätkähdä.

– Se oli tärkeä tekijä jatkosopimusta tehdessä, että seuralla on isot tavoitteet tulevalle kaudelle. Emme tyydy enää viidenteen sijaan, vaan nyt lähdetään tosissaan hakemaan nousua.

Hakan runko on jo hyvällä mallilla tulevaa kautta silmällä pitäen, sillä joukkueen runko on jo pitkälti kasassa. Helminen on katsonut hyvillä mielin joukkueen kasaamista.

– Hieno homma, että Anton jatkaa myös. Meillä tulee olemaan hyvä joukkue ensi vuonna.

Oman säväyksensä kauteen tuo meneillään oleva kausikorttikampanja, joka päättyy 31.12. Kausikortteja on myyty jo yli 1400 kappaletta ja se on samalla vahva osoitus siitä, että myös kannattajat seisovat vahvasti seuran tukena.

– Se on hieno kampanja. Aina parempi mitä enemmän väkeä on katsomossa. Vielä ehtii hankki omansa, muistuttaa Helminen.

Oman kausikortin saa varattua täältä.

Kuva: Jussi Rämä

Kaikki uutiset